Τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι είσαι εθισμένος στον αυνανισμό

Τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι είσαι εθισμένος στον αυνανισμό

Ίσως να είναι αποτέλεσμα κατάθλιψης, άγχους ή στρες

Ο αυνανισμός είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετά τους άντρες. Υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία μπορούν να σου ξεκαθαρίσουν κατά πόσο είσαι εθισμένος στον αυνανισμό.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία για τη Σεξουαλική Ιατρική, δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα με αριθμούς, ωστόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άντρες αυνανίζονται κατά μέσο όρο 140 φορές τον χρόνο.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ακολουθούν τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν είσαι η όχι τελικά εθισμένος στον αυνανισμό:

- Το να έχει το πέος σου τραύματα. - Το να νιώθεις ότι έχεις απόλυτη ανάγκη να αυνανιστείς. - Το να σου τρώει ο αυνανισμός πολύ χρόνο από τη μέρα σου. Πώς θα καταλάβεις αν είσαι εθισμένος στον αυνανισμό. - Το να επηρεάζει την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. - Το να προτιμάς να (τον) παίξεις μόνος σου παρά με μία ή έναν σεξουαλικό παρτενέρ. - Το να καταλήγεις να αυνανίζεσαι σε δημόσια μέρη ή σε μέρη που μάλλον δεν θα έπρεπε, όπως η τουαλέτα ενός μπαρ. - Το να αυνανίζεσαι όταν δεν είσαι σεξουαλικά ερεθισμένος ή όταν δεν είναι 'απαραίτητο'. - Το να αυνανίζεσαι για να διαχειριστείς τα αρνητικά σου συναισθήματα. - Το να αισθάνεσαι ενοχές ή θυμό μετά τον αυνανισμό. - Το να σκέφτεσαι πάρα πολύ περί αυνανισμού. - Το να προσπαθείς να σταματήσεις αλλά να μην μπορείς.

Διάβασε Επίσης: Σεξ στο αυτοκίνητο: Γιατί το προτιμούν οι νέοι;

Ο εθισμός αυτός μπορεί να αποτελεί ένδειξη του ότι πάσχεις από κατάθλιψη, άγχος, στρες, συναισθηματικό πόνο ή κάποια νευρολογική διαταραχή.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

 

Διάβασε Επίσης: Αν κανείς αυτή την προπόνηση θα γίνεις πρωταθλητής στο σεξ 

Loader