Σεξ στο αυτοκίνητο: Γιατί το προτιμούν οι νέοι;

Σεξ στο αυτοκίνητο: Γιατί το προτιμούν οι νέοι;

Όσα αποκαλύπτει η έρευνα

Το σεξ στο αυτοκίνητο για τους νέους έρχεται πρώτο στη κούρσα των προτιμήσεων.

Μπορεί να μη βολεύει και πάρα πολύ να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο, γιατί ο χώρος είναι μικρός, δεν μπορείς να πάρεις την κατάλληλη στάση, αλλά η νεολαία δείχνει να «ψηφίζει δαγκωτό» σεξ στο αυτοκίνητο. Ερευνητές έκαναν ένα πείραμα, ρώτησαν 195 άντρες και 511 γυναίκες με μέση ηλικία τα 20 χρόνια πότε ήταν η τελευταία φορά που έκαναν σεξ σε αμάξι.

Διάβασε Επίσης: Συμβουλές για καλύτερη στύση και ανεβασμένη λίμπιντο 

Το 61% των αντρών και το 59.5% των ερωτηθέντων, απάντησε πως έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο με το ίδιο να είναι παρκαρισμένο σε πάρκινγκ, με την πλειοψηφία να βίωσε την εμπειρία όταν ακόμη βρίσκονταν στο πανεπιστήμιο. Οι παραπάνω από τους μισούς έκαναν σεξ ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε κάποιον απομακρυσμένο χώρο στην ύπαιθρο με το σεξ να διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Ένα γενναίο 6%, δήλωσε πως κατάφερε και «έφτασε» την 1 ώρα σε...αντοχές.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι ιδανικές στάσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός του πέους σου 

Στο κομμάτι του οργασμού, μόλις το 48% των γυναικών κατάφερε να ολοκληρώσει σε αντίθεση με το συντριπτικό 86% των αντρών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ένα 14% γυναικών που έκανε σεξ για πρώτη φορά στο αμάξι. Tο ανησυχητικό στην έρευνα είναι τα ποσοστά 2,5% και 4,3& -αντρών και γυναικών αντίστοιχα- που αναφέρουν ότι τους εξανάγκασαν να κάνουν σεξ μέσα στο αμάξι.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader