Αυτές είναι οι ιδανικές στάσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός του πέους σου

Αυτές είναι οι ιδανικές στάσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός του πέους σου

Η απάντηση στο αν μετρά το μέγεθος ή όχι

Κατά καιρούς, έχω βρεθεί σε συζητήσεις φίλων τόσο αρσενικού όσο και θηλυκού γένους που καταπιάνονται με το θέμα του μεγέθους και τις περισσότερες φορές, δεν καταλήγουν πουθενά.

Είναι πλέον βέβαιο όμως πως το μέγεθος δεν παίζει σημαντικό ρόλο εάν καταφέρεις και βρεις τις στάσεις που μπορούν να απογειώσουν τη σύντροφό σου στο κρεβάτι.

Διάβασε Επίσης: Συμβουλές για καλύτερη στύση και ανεβασμένη λίμπιντο 

Το «πειραγμένο» ιεραποστολικό

Οι άντρες με μικρό μέγεθος είναι καλύτερο να αποφύγουν το κλασσικό ιεραποστολικό γιατί δεν τους βοηθά να μπουν όσο μέσα θα ήθελαν και αυτοί αλλά και εκείνη. «Αν επιλέξεις μία στάση στο στυλ του ιεραποστολικού (το οποίο γενικά παρέχει την τριβή στην κλειτορίδα που είναι απαραίτητη για έναν οργασμό), δοκίμασε να ξαπλώσεις σε ευθεία με την παρτενέρ σου ενώνοντας τις λεκάνες σας και ανασηκώσου μερικά εκατοστά πριν διεισδύσεις πάνω-κάτω (αντί για μέσα-έξω)», εξηγεί η Morse.

Doggy Style

Δημοφιλής, κλασσική και αγαπημένη. «Αυτή η στάση κάνει την βαθιά διείσδυση ευκολότερη και βοηθάει το πέος να τριφτεί με το σημείο G και την κλειτορίδα», λέει η Morse. Μπορείς εύκολα να κάνεις μασάζ στην κλειτορίδα της χρησιμοποιώντας το χέρι σου ή έναν δονητή.


Η στάση της περιστροφής

Όποια στάση κι αν επιλέξεις, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η κίνηση μέσα-έξω δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την απόλαυση της. Αντ' αυτού, δοκίμασε μία κίνηση με τους γοφούς σου που θα σε βοηθήσει στο μέγιστο και θα ερεθίζει το ευαίσθητο «σημείο» της.

Η γυναίκα από πάνω

«Όταν εκείνη είναι από πάνω ασκείται στην κλειτορίδα της η ιδανική πίεση και της δίνεται η ευκαιρία να ελέγξει το βάθος και την γωνία της διείσδυσης. Επίσης εκείνη μπορεί να κινηθεί με τρόπο που την ερεθίζει αλλά και δίνει στο πέος του άντρα καλύτερη πρόσβαση στο σημείο G (το οποίο θυμίζουμε πως βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στο εσωτερικό του αιδοίου της)», λέει η Morse.

Το Special Doggy

«Η προσωπική μου αγαπημένη στάση είναι αυτό που αποκαλώ Special Doggy: είμαι ξαπλωμένη σε απόλυτη ευθεία στο κρεβάτι με το στομάχι κάτω ενώ πιέζω τα πόδια μου. Ο άλλος μπαίνει από πίσω και κινείται όχι μόνο προς τα μέσα, αλλά και προς τα πάνω», λέει η Jessica Drake, performer και sex educator.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Τέσσερις πορνοστάρ αποκαλύπτουν κανόνες για να έχεις διάρκεια στο sex 

Loader