Τέσσερις πορνοστάρ αποκαλύπτουν κανόνες για να έχεις διάρκεια στο sex

Τέσσερις πορνοστάρ αποκαλύπτουν κανόνες για να έχεις διάρκεια στο sex

Βελτίωσε τις επιδόσεις σου

Το sex καλό είναι να γίνεται με διάρκεια για να το απολαμβάνουν και τα δύο φύλα.

Γνώστες επί του θέματος, συγκεκριμένα τέσσερις πορνοστάρ, αποκαλύπτουν τις κατευθύνσεις και τα μυστικά που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου για να καταφέρεις το sex να γίνει με περισσότερη διάρκεια.

Διάβασε Επίσης: Η αλήθεια πίσω από κοινούς μύθους για τον γυναικείο οργασμό 

Μη βιάζεσαι

«Ναι, μοιραία κάποια στιγμή θα “τελειώσεις”. Ναι, περνάς καλά και δεν κρατίεσαι... Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάς ότι το σεξ πάνω απ' όλα είναι ομαδικό σπορ. Αν θέλεις να περάσει καλά και η παρτενέρ σου, λοιπόν, ρίξε “στροφές” κι άφησέ την να βρει τον ρυθμό της. Γενικά, δες το όλο πράγμα λίγο πιο χαλαρά και μην συμπεριφέρεσαι σαν κουνέλι κατά την περίοδο αναπαραγωγής» συμβουλεύει η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα ερωτικών ταινιών, Tanya Tate.

Αν νιώθεις ότι πλησιάζεις στο «μεγάλο φινάλε», άλλαξε στάση

«Μην επιμένεις σε κάποια στάση που ξέρεις ότι θα σε κάνει να “τελειώσεις” γρήγορα» αναφέρει η Kelly Madison, πορνοστάρ και ιδιοκτήτρια του website KellyMadison.com. «Ακόμα καλύτερα, κράτα τη στάση αυτή που ξέρεις ότι θα σε κάνει να “τελειώσεις” πιο γρήγορα για το τέλος. Επιπλέον, μεταξύ των στάσεων, μπορείς να της κάνεις στοματικό. Κάνοντας κάτι τόσο απλό όχι μόνο θα “τρενάρεις” το όλο “σκηνικό”, αλλά θα ανέβεις και στα μάτια της ως εραστής».

Αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά

«Για να παρατείνεις τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει να παρατείνεις και τα προκαταρκτικά» λέει η Casey Calvert, performer αλλά και «ειδική» επί του BDSM στον ιστότοπο Gamelink.com. «Αντί για πέντε μόλις λεπτά, αφιέρωσε στην “προθέρμανση” είκοσι. Μην την αφήσεις να πάρει ανάσα... Μάλιστα, αν η σύντροφός σου είναι πολυοργασμική, θα πρότεινα να την κάνεις να “τελειώσει” τουλάχιστον δύο φορές πριν περάσεις στο “ψητό”. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα της προσφέρεις επιπλέον απόλαυση αλλά θα μπορέσεις ακόμη ν' αποβάλεις το άγχος του να την κάνεις να “τελειώσει” οπωσδήποτε -άγχος που δεν αποκλείεται να χαλάσει την όλη φάση μαζί της τη δεδομένη χρονική στιγμή».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Συμβουλές για καλύτερη στύση και ανεβασμένη λίμπιντο 

Loader