5+1 τρόποι για να περάσεις όμορφα τη μέρα σου στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου

5+1 τρόποι για να περάσεις όμορφα τη μέρα σου στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου

Ραντεβού στο σπίτι

Το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του, τι καλύτερο λοιπόν, από το να μείνεις μαζί με τη σχέση σου στο σπίτι και να περάσετε χρόνο μαζί, κάνοντας δραστηριότητες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό ή τη σύντροφό σου, στο σπίτι. Πολλά από τα παρακάτω ίσως να μη τα έχεις σκεφτεί, αλλά αν τα δοκιμάσεις πολύ πιθανόν είναι να σου αρέσουν αφού θα τα κάνεις συνδυαστικά μαζί με τη σχέση σου.

Παίξτε το παιχνίδι “Δύο αλήθειες και ένα ψέμα“: Αλήθεια εσύ πόσο καλά ξέρεις τον σύντροφό σου; Ή πόσο καλά σε ξέρει εκείνος; Οι απαντήσεις μπορεί να είναι ανάμεσα σε πράγματα της καθημερινότητας όπως π.χ πώς προτιμάς να βάζεις τα δημητριακά σου ή άλλες προτιμήσεις μέχρι πράγματα από την παιδική σου ηλικία που δεν έχεις αναφέρει ποτέ. Πολύ όμορφο παιχνίδι επανασυστάσεων με τον άνθρωπο μας. Κάνε σχετική έρευνα στο ΤΙΚΤΟΚ και βρες πώς το έχουν παρουσιάσει οι άλλοι ή ιδέες για αλήθειες και ψέματα.

Κάντε διαγωνισμό αλά Masterchef: Ανοίξτε τα βιβλία μαγειρικής που έχετε σπίτι ή μια συνταγή που θα βρείτε στο Internet. Βρείτε τα υλικά, διαβάστε τη συνταγή και εκτελέστε όσο καλύτερα μπορείτε. Ο διαγωνισμός γίνεται και στη γεύση και στην παρουσίαση αλλά και συνολικά στην προσπάθεια.

Πικ νικ στο σαλόνι: Πώς θα σου φαινόταν να στρώσεις την καρό κουβέρτα κάτω στο χαλί και να φάτε εκεί τα φαγητά που θα δοκιμάσετε ως διαγωνιζόμενοι στο Masterchef; Να και η ευκαιρία να κάψεις το χειμερινό σου κερί και να ανοίξεις το κρασί που είχες τόσο καιρό στην κάβα. Ιδανικά μην ανοίξεις την τηλεόραση. Αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται κάθε μέρα, σήμερα ας κάνετε κάτι διαφορετικό.

Διάβασε Επίσης: Αυτά είναι τα μυστικά για καλύτερο σεξ και όχι αυτά που νομίζεις 

Επιτραπέζια: Ποιο παιχνίδι σου αρέσει περισσότερο απ’ όλα; Ποιο αρέσει και στους δύο; Βρείτε το και παίξτε σαν να είστε ακόμα παιδιά.

Spa day: Πόσο σπάνιο είναι να γεμίζεις μια μπανιέρα και να κάνεις τα άλατά σου, να βάζεις τα κεριά σου και τη χαλαρωτική μουσική σου. Κάποιες φορές αυτή η αυτοφροντίδα είναι το μόνο που χρειαζόμαστε, να κάτσουμε μισή ώρα με τον εαυτό μας με κλειστά τα πάντα και να μας αφουγκραστούμε. Ετοιμάστε ο ένας στον άλλο μια μέρα spa και νιώστε όλη αυτή την ευεξία και την ηρεμία να σας γεμίζει.

Καταστρώστε σχέδια: Για μελλοντικά ταξίδια, για ευκαιρίες στη δουλειά, για σενάρια σχετικά με τους κοινούς και τους ατομικούς σας στόχους. Όλος αυτός ο σχεδιασμός κρύβει μέσα του τη χαρά του οραματισμού, έχει μέσα μια επιθυμία που ελπίζουμε και προσδοκάμε να γίνει πραγματικότητα. Θα δεις ότι μετά από αυτό το brainstorming και τη σημείωση των αποτελεσμάτων αυτών θα είσαι ένας άλλος άνθρωπος.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader