Άσε το στήθος σου να κυριαρχεί στο sex

Άσε το στήθος σου να κυριαρχεί στο sex

Οι ιδανικές στάσεις για να το απολαύσει ο σύντροφός σου

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πέραν από την κληροτ, έρχονται σε οργασμό από το στήθος και συγκεκριμένα από τις θηλές.

Υπάρχουν κάποιες στάσεις στο sex που βοηθούν τη γυναίκα να ευχαριστηθεί περισσότερο την πράξη και να κάνουν την απόλαυση πιο έντονη. Βάλε λοιπόν στο σεξουαλικό παιχνίδι το στήθος σου, ακολουθώντας τις πιο κάτω στάσεις.

Καουμπόισσα

Σε αυτή τη στάση, είναι εύκολο για τον σύντροφό σου να σηκώσει τα χέρια του και να παίξει με το στήθος σου. Εάν τα χέρια του συντρόφου σου είναι κοντά, μπορείς να σκύψεις προς τα εμπρός για να διευκολύνεις την πρόσβαση.

Στάση λωτός

Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι σταυροπόδι, ή μπορεί να τεντώσει τα πόδια του μπροστά. Ανέβα στην αγκαλιά του. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από το σώμα του. Τα σώματά σας είναι πολύ κοντά σε αυτή τη θέση, επομένως είναι εύκολο να κάνετε κάποια ενέργεια στη θηλή. Αυτή η στάση είναι επίσης εξαιρετική για να τρίβεις το στήθος σου σε όλο το στήθος του συντρόφου σου.

Lap Dance

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική στάση. Ο σύντροφός σου μπορεί εύκολα να πλησιάσει και να παίξει με τις θηλές και το στήθος σου. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στάση για φαντασίωση ή παιχνίδια ρόλων, καθώς δεν θα μπορείς να δεις το πρόσωπο του συντρόφου σου.

Διάβασε Επίσης: Μερικά bath sex tips για να απολαύσεις τη βραδιά με τη σχέση σου 

Στάση κουτάλι

Ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι, κοιτώντας την ίδια κατεύθυνση. Αυτή είναι μια από τις πιο γλυκές, πιο αισθησιακές στάσεις σεξ. Ο σύντροφός σου μπορεί εύκολα να τυλίξει το χέρι του γύρω σου και να δώσει στο στήθος σου όλη την προσοχή που του αξίζει.

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader