Αυτά είναι τα 5 πιο έντονα είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις

Αυτά είναι τα 5 πιο έντονα είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις

Πρόσθεσε μια διαφορετική νότα στην ερωτική σου ζωή

Γράφει η Μαρία Πρατσή

Ζούμε στην εποχή των «πολλών επιλογών» και σε αυτή την εποχή το σεξ κυριαρχεί. Το σεξ πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας, αλλάζει την ψυχολογία και την διάθεση μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μια καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να κάνει θαύματα και πιο κάτω σου παρουσιάζω τα 5 πιο hot είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα για να δεις την αλλαγή που επιθυμείς.

Σεξ με μικρότερο: 

Το σεξ με μικρότερο είναι κάτι που σου δίνει ενέργεια και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο μεγαλύτερος είναι ο  «δάσκαλος» που παραδίδει μαθήματα και σου μεταδίδει όλες τις γνώσεις του και ο μικρότερος ο  «μαθητής» που πρέπει να υπακούσει και να αφεθεί στο έλεος των οργασμών του. Ένα παιχνίδι που όπως και να το κάνουμε κερδίζουν και οι δύο. 

Σεξ με πρώην: 

Η κοινή λογική λέει όχι, το σώμα όμως πολλές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί αφού έχει μάθει μια συνήθεια. Όταν συμβεί μια φορά ξέρουμε όλοι πως θα επαναληφθεί ίσως γιατί υπάρχει η ψευδαίσθηση της επανασύνδεσης. Το σεξ με πρώην είναι παθιασμένο κυρίως όταν τα συναισθήματα δεν έχουν σβήσει μεταξύ του ζευγαριού. 

' '

One night stand: 

Ένα συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια είναι οι περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις. Βολικό για άντρες και γυναίκες που δεν θέλουν δεσμεύσεις και το μόνο που επιζητούν είναι η κάλυψη των σεξουαλικών τους ορέξεων. Φυσικά με αυτό το είδος σεξ κερδίζεις περισσότερες εμπειρίες. 

Παράνομο σεξ: 

Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκικο σε αυτή την περίπτωση. Γίνεται κρυφά οπότε καταλαβαίνεις την ένταση που θα έχει φοβούμενος μην σε δει κάποιος. Είναι κάτι που πολλούς δεν συναρπάζει γιατί δεν νιώθουν άνετα αλλά σίγουρα  πρέπει να βάλεις στην λίστα σου για να το κάνει με τον σύντροφο σου έστω μια φορά στην ζωή σου. 

' '

Άγριο σεξ:

Εδώ πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το 50 shades of grey και τι εννοώ; Αλυσίδες, χειροπέδες και μαστίγια είναι αυτά που επικρατούν στο σκηνικό, ένα βρώμικο παιχνίδι. Είναι μια σκοτεινή πλευρά του σεξ που πολλοί το βρίσκουν και αναζωογονητική ωστόσο, πέρα από απόλαυση κρύβει και κινδύνους γι’αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος πριν το δοκιμάσεις. 

Και όπως λέει ο Woody Allen: «Το σεξ είναι ότι πιο διασκεδαστικό μπορείς να κάνεις χωρίς να γελάς».

Loader