Αυτές οι τροφές βελτιώνουν την αντοχή των αντρών στο σεξ

Αυτές οι τροφές βελτιώνουν την αντοχή των αντρών στο σεξ

Οι τροφές που πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητα σου

Υπάρχουν τροφές που γνωρίζουμε ότι βοηθούν τη σεξουαλική διέγερση, ωστόσο, υπάρχουν και οι τροφές που βελτιώνουν την αντοχή στο σεξ. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, ενας στους τρεις άντρες θα αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή του ήπιες ή πιο σοβαρές διαταραχές στη στυτική του λειτουργία κατά τη διάρκεια των ερωτικών του επαφών.

Ιδού οι τροφές που βοηθούν για πιο δυνατές στύσεις με μεγαλύτερη διάρκεια

Μύρτιλλα

Τα μύρτιλλα είναι superfoods αλλά όχι μόνο. Είναι γεμάτα με ενώσεις που βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Έτσι βοηθούν την αυξημένη ροή του αίματος που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Διάβασε Επίσης: Οι τρεις κινήσεις που ξυπνούν την λίμπιντο

Σύκα

Τα σύκα είναι μια σούπερ πηγή αμινοξέων. Η έλλειψη αμινοξέων στον οργανισμό προκαλεί μειωμένη σεξουαλική αντοχή, χαμηλή λίμπιντο και επιθυμία για σεξ. Έτσι αν καταναλώνεις σύκα αποφεύγεις τα χειρότερα! 

Οστρακοειδή

Είναι γνωστό ότι είναι αφροδισιακά. Τα οστρακοειδή λοιπόν περιέχουν μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου και βιταμίνης B6, που είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή τεστοστερόνης και κατ’ επέκταση σπέρματος. Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει τη σεξουαλική επιθυμία στον άντρα και την καλή λειτουργία του πέους. 

Φιστίκια

Τα φιστίκια είναι μια πλούσια πηγή του αμινοξέος, L-αργινίνης, το οποίο χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος προκαλώντας περισσότερη ροή αίματος στην περιοχή και αυξάνοντας τη σεξουαλική αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader