CSD500: Nέο προφυλακτικό που ενισχύει τη στύση υπόσχεται περισσότερη ευχαρίστηση

CSD500: Nέο προφυλακτικό που ενισχύει τη στύση υπόσχεται περισσότερη ευχαρίστηση

Οι δύο χώρες στις οποίες κυκλοφόρησε

Το προφυλακτικό είναι απαραίτητο στη σεξουαλική πράξη, τόσο για να μην υπάρξει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, όσο και για να περιορίσει τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το προφυλακτικό με το όνομα CSD500, είναι προϊόν της βρετανικής εταιρείας Futura Medical. Για τη χορήγηση του δε χρειάζεται συνταγή και πήρε έγκριση κυκλοφορίας σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρι στιγμής κανείς μπορεί να το βρει στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Μάλιστα, άδεια κυκλοφορίας έλαβε και στη Σαουδική Αραβία καθώς και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διάβασε Επίσης: Αυτά είναι τα μυστικά για καλύτερο σεξ και όχι αυτά που νομίζεις 

Το συγκεκριμένο προφυλακτικό, περιέχει ποσότητα τζελ που χαλαρώνει τα αγγεία και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της στύσης. Άλλωστε γι' αυτό παρατείνεται η διάρκεια στο sex. 

H επικεφαλής της έρευνας, αναφέρει: «Δεδομένου ότι το 9 με 37% των αντρών έχουν εμφανίσει κάποια στιγμή στη ζωή τους προβλήματα στύσης με τη χρήση προφυλακτικού, κάτι που μπορεί να τους αποθαρρύνει από το να το χρησιμοποιούν, η χρήση του CSD500 που ενισχύει τις στύσεις, αυξάνοντας τη ροή του αίματος μέσα στο πέος, θα μπορούσε να τους κάνει να ξεπεράσουν τον φόβο της απόδοσης και άρα να φορούν πάντα προφυλακτικό».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader