Έρευνα: 1 στους 2 άντρες δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αιδοίο σε αυτό το διάγραμμα

Έρευνα: 1 στους 2 άντρες δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αιδοίο σε αυτό το διάγραμμα

H αναγνώρισή του είναι πιο δύσκολη από ότι πιστεύαμε

Έρευνα αποκαλύπτει ότι 1 στους 2 άντρες δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αιδοίο στο παρακάτω διάγραμμα.

Κι όμως, ένα διάγραμμα με τα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν αρκετό για να αποκαλύψει πόση άγνοια έχουν τελικά αρκετοί άντρες γύρω απ' το θέμα. 

1

Πηγή φωτογραφίας

Στη Βρετανία λοιπόν μια οργάνωση που προωθεί την ενημέρωση γύρω απ' τον καρκίνο στα γυναικολογικά, η Eve Appeal, έκανε μια έρευνα για το κατά πόσο οι άντρες γνωρίζουν καλά το κατά τ' άλλα αγαπημένο τους σημείο στο γυναικείο σώμα. Και το αποτέλεσμα ήταν από απογοητευτικό έως ανησυχητικό αφού το 50% των 2.000 ατόμων που ερωτήθηκαν δεν ήξεραν να ξεχωρίσουν σε ένα διάγραμμα ποιος είναι ο γυναικείος κόλπος και το 61% ποιο είναι το αιδοίο.

Διάβασε Επίσης: Εξερεύνησε το στήθος της και κάνε την να απολαύσει την κάθε στιγμή στο sex 

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 17% των αντρών δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για τα γυναικολογικά προβλήματα υγείας και μάλιστα ότι δεν νιώθουν την ανάγκη να μάθουν, αφού το θεωρούν μόνο «γυναικείο θέμα». Την ίδια ώρα το 21% των αντρών ηλικίας 18-44 ετών θεωρεί ντροπιαστικό να μιλάει για τέτοια θέματα και πάνω απ' τους μισούς νιώθουν άβολα να το συζητήσουν με τη σύντροφό τους.

Αυτό φανερώνει ένα μεγάλο πρόβλημα σημειώνει η επικεφαλής της Eve Appeal, Athena Lamnisos, αφού η γνώση του τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή του γυναικείου σώματος θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις.

Διάβασε Επίσης: ''Ask a pornstar'' : Πορνοστάρ απαντούν ποια είναι η καλύτερη στάση 

Οι απαντήσεις στο διάγραμμα:

1. Σάλπιγγες, 2. Μήτρα, 3. Κόλπος, 4. Αιδοίο, 5. Τράχηλος της μήτρας, 6.Ωοθήκες.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader