Η στάση που κοιμάσαι στο κρεβάτι με το ταίρι σου έχει σημασία

Η στάση που κοιμάσαι στο κρεβάτι με το ταίρι σου έχει σημασία

Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Μπορεί να πιστεύεις πως το να πηγαίνεις το βράδυ για ύπνο με το ζευγάρι σου δε σημαίνει κάτι, ωστόσο μελέτες, αποκαλύπτουν τι ακριβώς σημαίνει η κάθε στάση.

Τελικά, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο κοιμάσαι με τον άλλο, φανερώνει πολλά στοιχεία για τη σχέση σου. Ειδικοί έκαναν την έρευνα τους και βρήκαν ακριβώς τι σημαίνουν οι πιο κλασικές στάσεις στο κρεβάτι.

Το αγαπημένο κουταλάκι

Κάποιος αγκαλιάζει και κάνει το μεγάλο κουτάλι και κάποιος είναι το μικρό. Είναι η πιο συνηθισμένη και αγαπημένη στάση των ζευγαριών. Συνήθως ξεκινά όταν νιώθουμε άνετα με τον άλλο (συναισθηματικά και σωματικά), ενώ δίνει την αφορμή να κάνετε sex, λόγω στάσης. Συνήθως γίνεται στην αρχή της σχέσης, αν και δεν είναι απαραίτητο.

Το κουτάλι που κυνηγά

Όταν το μεγάλο κουτάλι θέλει και προσπαθεί να αγκαλιάσει, ενώ το άλλο απομακρύνεται. Δεν γίνεται να μην σταθούμε σε αυτόν τον συμβολισμό και να μη δούμε ότι οι δύο σύντροφοι δε βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Μπορεί όμως το πράγμα να είναι βαθύτερο και ο ένας να έχει την τάση να είναι υπερπροστατευτικός ενώ ο άλλος να αποζητά περισσότερη ελευθερία στη σχέση.

Πλάτη με πλάτη

Ή οπίσθια με οπίσθια. Εδώ μιλάμε για την περίπτωση των ζευγαριών που λειτουργούν με ελευθερία αλλά συνδέονται και μεταξύ τους, κυρίως σεξουαλικά. Ή βρίσκονται στην αρχή και χτίζουν σιγά σιγά την εμπιστοσύνη και την οικειότητα.

Διάβασε Επίσης: Οι κινήσεις που σου δείχνουν ότι όντως ενδιαφέρεται 

Οι απομακρυσμένοι

Καταρχάς, δε μπορούμε να οδηγούμαστε σε συμπεράσματα, αν δε ξέρουμε το context μιας σχέσης. Μπορεί ένα ζευγάρι να μη νιώθει την ανάγκη για σωματική επαφή στον ύπνο και να θέλει την άνεσή του. Αν όμως αλλάζει ξαφνικά τον τρόπο που κοιμάται, μπορεί να έχει ξεκινήσει η αποσύνδεση.

Ο αστερίας και το σαλιγκάρι

Άλλο ένα κλασικό φαινόμενο των ζευγαριών, με τον ένα να απλώνεται σαν αστερίας και τον άλλο να μαζεύεται στη γωνία επειδή δεν χωρά. Μπορεί να είναι ένδειξη μεγάλου εγωισμού, αλλά με συζήτηση και επικοινωνία, όλα αλλάζουν. Ή κάποιος θα αλλάξει κρεβάτι.

Τα πλεγμένα πόδια

Ο καθένας μπορεί να κοιμάται όπως θέλει, αλλά συναντιούνται οι πατούσες. Είναι μια παιχνιδιάρικη στάση ύπνου που, αν τη δούμε βαθύτερα, σημαίνει ότι το ζευγάρι συνδέεται πολύ βαθιά, ακόμα και αν τσακωνόταν όλη τη μέρα.

Αυτός που κοντεύει να πέσει

Αν κοιμάστε σε ένα διπλό κρεβάτι, αλλά ο ένας σχεδόν κρέμεται και κοντεύει να πέσει, μπορεί να θέλει να απομακρυνθεί από τον σύντροφό του, όσο περισσότερο μπορεί. Ίσως είναι μια μέρα όπου νιώθει πληγωμένος ή απογοητευμένος.

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader