Mε αυτές τις στάσεις η σύντροφός σου θα φτάσει σε οργασμό

Mε αυτές τις στάσεις η σύντροφός σου θα φτάσει σε οργασμό

Απογείωσε την

Το να κανείς μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, θέλει τρόπος και φυσικά τις κατάλληλες στάσεις στο κρεβάτι.

Οι στάσεις που θα βρεις πιο κάτω, είναι οι ιδανικές για να κανείς τη σύντροφό σου να απολαύσει το sex και φυσικά να μείνει ικανοποιημένη.

Γυναίκα από πάνω

Δε χρειάζεται να παίρνουμε συγκεκριμένη στάση. Μπορεί να είσαι από πάνω με όρθια πλάτη, ή να ξαπλώνεις πάνω στον παρτενέρ σου ώστε να υπάρχει και πιο εύκολη τριβή. Με αυτόν τον τρόπο, έρχεσαι πιο κοντά, φιλιέσαι και χαϊδεύεσαι.

Η γέφυρα

Είναι πιο απλό από όσο ακούγεται. Ενώ είστε σε στάση ιεραποστολικού, εσύ ακουμπάς τα πέλματα στο κρεβάτι και τεντώνεις τη λεκάνη προς τα πάνω. Έτσι η διείσδυση γίνεται πολύ πιο έντονη και μπορούν να ασχοληθούν και οι δύο με το υπόλοιπο σώμα.

Κλασικό αγαπημένο ιεραποστολικό

Μπορεί να θεωρείται η πιο παραδοσιακή στάση στο σεξ, αλλά είναι και εγγυημένα απολαυστική. Έχει αρκετές παραλλαγές αλλά, στο τέλος της ημέρας, η τριβή που προκύπτει από τη συγκεκριμένη στάση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό, χωρίς να το προσπαθήσουμε πολύ.

Διάβασε Επίσης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ 

Ο λωτός

Μία από τις πιο τρυφερές στάσεις. Εκείνος κάθεται τύπου οκλαδόν και εσύ τυλίγεσαι γύρω του, ενώ κάθεσαι από πάνω. Μπορεί να γίνει στο κρεβάτι, στον καναπέ, ακόμα και στο πάτωμα. Σας φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά και είναι εξαιρετική επιλογή για τον γυναικείο οργασμό.

Στοματικό σεξ

Έχουμε πει πολλές φορές ότι σεξ δε σημαίνει απαραίτητα και διείσδυση. Μπορεί να υπάρξει τεράστια ικανοποίηση μέσα από τα προκαταρκτικά, όπως το στοματικό σεξ. Αν χρειαστεί, είναι καλό να καθοδηγείς τον παρτενέρ σου και να μην τον αφήσεις να μαντεύει για το τι σου αρέσει. Και την επόμενη φορά, θα ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που σε φέρνει σε οργασμό.

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader