Οι πέντε top στάσεις στο sex για πολύ προχωρημένους

Οι πέντε top στάσεις στο sex για πολύ προχωρημένους

Εντυπωσίασε το ζευγάρι σου

Το sex είναι σημαντικό να γίνεται σωστά και φυσικά να γίνεται δοκιμή διαφορετικών στάσεων.

Υπάρχουν κάποιες στάσεις που είναι ειδικές για τους τολμηρούς, τους προχωρημένους και αυτούς που δε φοβούνται να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό. Οι στάσεις αυτές θα κάνουν το ταίρι σου να ξετρελαθεί και η φλόγα δε θα αργήσει να φουντώσει. 

Το ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό

Η updated βερσιόν της κλασικής στάσης έχει την ονομασία «Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας» και είναι ό,τι λέει. Ιεραποστολικό, αλλά με τη λεκάνη σου τοποθετημένη λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο και με σένα όσο πιο οριζοντιωμένο γίνεται. Στόχος είναι το πυελικό σου οστό να ακουμπά στην κλειτορίδα της, το οποίο και θα την οδηγήσει σ' ένα μεγαλοπρεπή οργασμό.

H V for Vendetta

Δύο προϋποθέσεις για να επιτευχθεί: α) Η παρτενέρ σου να διαθέτει μια κάποια ελαστικότητα/καλή φυσική κατάσταση β) Γερή στύση. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται με τίποτα. Την ανεβάζεις σε κάτι που να έρχεται στο ύψος που βλέπεις και παίρνεις τα πόδια της στους ώμους σου. Αν θες να της το κάνεις πιο εύκολο, βάλε τα χέρια σου πίσω στη μέση της για να καθορίσεις και το ρυθμό. Έτσι όπως έχει στηθεί δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η χριστιανή.

Το ψαλίδι

Τι εννοείς «αυτό το κάνουν μόνο οι λεσβίες»; Μια χαρά λειτουργεί και σε στρέιτ καταστάσεις. Ok, δεν είναι από τις στάσεις που καταφέρνεις με μια κίνηση, είναι λίγο ζόρικη και δεν αφήνει και περιθώρια για πολλές κινήσεις και η εισχώρηση είναι σχετικά ρηχή.

Διάβασε Επίσης: Θάνατος κατά τη διάρκεια του sex - Τι μπορεί να το προκαλέσει 

Το καθιστό oral

Αν το έχετε κάνει ήδη, θα σου πούμε ένα μυστικό: Μάλλον δεν της κάνεις στοματικό σεξ στη συχνότητα που θέλει, οπότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της (πόδια της) και να μη σου αφήσει πολλά περιθώρια. Αυτό το oral την κάνει τον απόλυτο κυρίαρχο, αρκεί εσύ ο από κάτω να μην τεμπελιάζεις (που βασικά δύσκολο). Προσοχή στα δοντάκια σου. Ζήτησέ της να ανασηκώσει τη λεκάνη της λιγάκι για να κάνεις καλύτερη δουλίτσα και για να αναπνέεις πιο ελεύθερα.

Το πλάγιο 69

Όπως το ξέρεις αλλά στη μια πλευρά αντί για εντελώς ανάσκελα (για σένα), σας απελευθερώνει πιο πολύ τα χέρια για να κάνετε κι άλλα πράγματα παράλληλα, συν ότι δεν επιβαρύνεται και ο λαιμός σου.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader