Όλοι κάνουν θέμα το γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση

Όλοι κάνουν θέμα το γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση

Αποτελεί είδηση

Περιμένουμε τη μέρα που δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα και δεν θα αποτελεί είδηση

Ακόμη ένα γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στη δημόσια έγινε η αιτία για να συνταχθούν άρθρα σε σάιτ και εφημερίδες, καθώς το στιγμιότυπο αποτελεί "θέμα" και έγινε είδηση.

Πρόκειται για την οικογενειακή κωμική σειρά μυθοπλασίας Η Τούρτα της Μαμάς που προβάλλεται στην ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Στη σειρά, που μετρά τη δεύτερή της σεζόν και συχνά ασχολείται με κοινωνικά θέματα, παίζοντας έξυπνα με τα στερεότυπα, πρωταγωνιστεί και ένα ανοιχτά γκέι ζευγάρι.

Ο στρατιωτικός Πάρις είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη και στο τελευταίο, μάλιστα, επεισόδιο αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Μετά από τη σχετική πρόταση, πέφτει και το τρυφερό φιλί μεταξύ τους.

Και πριν ξεκινήσουν πάλι τα σχόλια τύπου “σιγά την είδηση” και τέτοια, να σας θυμίσω ότι για αρκετά χρόνια η κρατική τηλεόραση (κι όχι μόνο) έκοβε κάθε σκηνή ομόφυλης συντροφικότητας. Τις θέλουμε αυτές τις σκηνές γι΄αυτό και θα τις προβάλλουμε, σχολιάζει ο Βασίλης Θανόπουλος στο περιοδικό ANTIVIRUS.

Εμείς από την άλλη σίγουρα περιμένουμε τη μέρα που ένα τέτοιο "περιστατικό" δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα και δεν θα αποτελεί "είδηση".

Loader