«Παίξε» με την κλειτορίδα και χάρισε της μοναδικούς οργασμούς

«Παίξε» με την κλειτορίδα και χάρισε της μοναδικούς οργασμούς

Μάθε πως λειτουργεί το πιο ευαίσθητο σημείο της γυναίκας

Η κλειτορίδα αναμφισβήτητα έχει συνδεθεί με τον γυναικείο οργασμός και όχι άδικα, αφού οι περισσότερες κορυφώνονται ευκολότερα από εκείνο το σημείο.

Για να μπορέσεις όμως να «παίξεις» με αυτή, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποιες βασικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πόσο ρόλο παίζει στο sex η κλειτορίδα.

Μάθε παρακάτω την αλφαβήτα της ανατομίας και της λειτουργίας της

Είναι σαν παγόβουνο

Το μεγαλύτερο μέρος της είναι αόρατο, βρίσκεται γύρω από τον κόλπο και εκτείνεται μέχρι τους μηρούς. Αυτό που φαίνεται είναι εκείνο το μικρό κομμάτι που δημιουργεί την κεφαλή της κλειτορίδας. Κάτω από την επιφάνεια όμως συμβαίνουν πολλά μαγικά πράγματα στο σώμα της γυναίκας.

Έχει πάνω από 8.000 νευρικές απολήξεις

Η κλειτορίδα αποτελείται από 18 διακριτά μέρη, ένα μείγμα στυτικού ιστού, μυών και νευρών. Όλα αυτά μαζί είναι που φέρνουν τη μοναδική αίσθηση που νιώθει μια γυναίκα όταν είναι σε οργασμό. Συνολικά έχει πάνω από 8.000 νευρικές απολήξεις στην άκρη της, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τις νευρικές απολήξεις του πέους. Πολλές γυναίκες άλλωστε αναφέρουν ότι η διείσδυση δεν φέρνει τόση ευχαρίστηση όσο η διέγερση της κλειτορίδας.

Διογκώνεται έως και 300% όταν ερεθίζεται

Οι κλειτορίδες έχουν μήκος από 7 έως 12 εκατοστά και μπορούν να διογκωθούν από 50 έως 300% όταν ερεθίζονται. Όσο πιο κοντά στον οργασμό φτάνει η γυναίκα τόσο πιο μεγάλη γίνεται.

Πάει πακέτο με τον οργασμό

Όταν ακούς για το περίφημο σημείο G ή τον κολπικό οργασμό να έχεις υπόψη ότι έχουν να κάνουν με την κλειτορίδα, αφού αποτελούν μέρη της.

Μόνο για ευχαρίστηση

Είναι φτιαγμένη μόνο για να προσφέρει ευχαρίστηση στη γυναίκα και όμως τουλάχιστον μία στις δέκα γυναίκες δεν έχει νιώσει ποτέ την ηδονή ενός οργασμού και οι περισσότερες έχουν δυσκολευτεί σε κάποια φάση να φτάσουν εκεί με τον σύντροφό τους.

Διάβασε Επίσης: Έρευνα σε sex shops: Tα ερωτικά βοηθήματα που επιλέγουν οι Κύπριοι 

Δεν την αντιμετώπιζαν πάντα καλά

Στο παρελθόν κάποιοι γιατροί τάσσονταν υπέρ της αφαίρεσης της κλειτορίδας για τη θεραπεία ψυχικών ασθενειών, όπως η κατάθλιψη και η σχιζοφρένεια. Ακόμα και σε περίπτωση που κάποιες γυναίκες ήθελαν να κάνουν σεξ πιο συχνά απ' τον μέσο όρο. Στον μεσαίωνα την έλεγαν «η θηλή του διαβόλου» και πίστευαν πως μπορούσε να ρουφήξει τη ψυχή.

Μπορεί να σχηματίσει ένα πέος και αντίστροφα

Σε κάποιες περιπτώσεις χειρουργικής αλλαγής φύλου η κλειτορίδα μπορεί να μεγαλώσει με ορμόνες για να σχηματίσει πέος, ενώ σε άλλες η βάλανος του πέους μπορεί να μειωθεί σε μέγεθος και να σχηματίσει μια κλειτορίδα.

Το μόνο σημείο που δεν γερνάει ποτέ

Η κλειτορίδα χρόνια δεν μετρά. Δείχνει και λειτουργεί το ίδιο σε μια 80χρονη όπως σε μια 20χρονη γυναίκα και μάλιστα στην 9η δεκαετία της ζωής της μπορεί να είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη απ' ότι στην εφηβεία.

Καθεμιά είναι μοναδική

Όπως κάθε πρόσωπο έτσι και κάθε κλειτορίδα είναι διαφορετική και μοναδική. Διαφέρει σε σχήμα και χρώμα, και μπορεί να δεις από ροζ μέχρι μαύρη.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader