Tα σημεία στο σώμα μιας γυναίκας που θα της χαρίσουν την κορύφωση που επιθυμεί

Tα σημεία στο σώμα μιας γυναίκας που θα της χαρίσουν την κορύφωση που επιθυμεί

Εντόπισε τα και απογείωσε τη σύντροφό σου

Τα πέντε «κλειδιά» στο γυναικείο σώμα για να την ικανοποίησης.

Είναι σημαντικό για τη γυναίκα είναι να νιώσει πως ο παρτενέρ της θέλει να την κάνει να αισθάνεται ωραία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αν θες να κανείς τη σύντροφό σου να φτάσει στο μεγαλύτερο οργασμό της, τότε πρέπει να ακολουθήσεις κάποια σημαντικά βήματα.

1. Εντόπισε τον οργασμό της

Η ανάγκη ενός άντρα «να εκπληρώσει τις ερωτικές του υποχρεώσεις» πολλές φορές είναι τόσο έντονη ώστε να γίνεται αισθητή από τη σύντροφό του. Η γυναίκα αναλαμβάνει την ευθύνη να ηρεμήσει τον εραστή της με μία καλή -ή όχι και τόσο- προσποίηση ώστε αυτός να μη νιώσει «τελειωμένος» ή ανίκανος να την ικανοποιήσει. Υπάρχει όμως και χειρότερο: πολλοί άντρες, δεν ενδιαφέρονται καν να καταλάβουν εάν η σύντροφός τους προσποιείται ή όχι, καθώς δεν είναι σε θέση να παραδεχτούν ότι «δεν τα κατάφεραν». Από την άλλη, όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να ανακαλύψουν τα «κουμπιά» της μέσα από τις κραυγές και τις βαθιές ανάσες της. Houston, we have a problem. Το πρώτο βήμα για να μάθεις εάν προσποιείται είναι να βγάλεις το «εγώ» σου από τη μέση. Ένα κομμάτι σου, πιθανότατα γνωρίζει ήδη την απάντηση και απλώς αδυνατεί να το παραδεχτεί.

Διάβασε Επίσης: Οι άντρες μπορούν να υποκριθούν οργασμό και η εξήγηση είναι απλή 

2. Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω

Τα πάντα είναι θέμα timing. Ένας έμπειρος δάσκαλος ξέρει ότι πρέπει να σταματήσει την αγόρευση πριν το θέμα καταντήσει από ενδιαφέρον βαρετό. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο εραστής. Πρόκειται για το περίφημο «σημείο peak». Το «peak» είναι το σημείο κορύφωσης ενός γεγονότος -στην περίπτωσή μας το σημείο της δικής της κορύφωσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει παραπάνω -ή παρακάτω εάν μιλάμε για διάρκεια. Όχι μόνο λοιπόν δεν έχει νόημα να επιμένεις για να πετύχεις κάτι καλύτερο αλλά κινδυνεύεις να χαλάσεις και ό,τι επιτυχώς έχεις καταφέρει. Η γνώση του κορμιού της λοιπόν θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ξέρεις να διακρίνεις τη στιγμή της κορύφωσης αλλά και να απομακρυνθείς από το «ταμείο». Με αυτόν τον τρόπο, επιμηκύνεις την επιθυμία της και -προφανώς- την κάνεις να θέλει και άλλο. Με άλλα λόγια και το sex υπόκειται στον κανόνα της προσφοράς και της ζήτησης. Η κοινωνία μας έχει εκπαιδεύσει να ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας σε σημείο κορεσμού ώστε να μην τις αποζητούμε πια. Η περίοδος της ζήτησης, όμως, είναι εξαιρετική. Αντί λοιπόν να της την στερήσεις, κάνε το ακριβώς αντίθετο: επιμήκυνέ τη. Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω.

3. Μάθε πότε πρέπει να κάνεις μπροστά

Κανείς δε θέλει να νιώθει πιεστικός -ελπίζω. Παρόλα αυτά, είναι εγκληματικό να μη γνωρίζεις το κοινό μυστικό όλων των ζευγαριών: Στη γυναίκα αρέσει λιγάκι (λιγουλάκι) η «αγριάδα» εν ώρα σεξ. Θέλει ρε παιδί μου τον άντρα, «άντρα». Υπάρχουν φορές λοιπόν, που περιμένει από το σύντροφό της να «παραβιάσει» τους κανόνες του τελετουργικού στο σεξ. Πολλοί άντρες, όμως, βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση που «επιτίθενται» μόνο αφότου η γυναίκα τους δώσει το πράσινο φως (αυτό, αγαπητοί μου ούτε στον ΚΟΚ δεν θεωρείται παράβαση). Η κωδική λέξη ώστε να καταφέρεις να τη ρίξεις στο κρεβάτι όπως θέλει εκείνη είναι «προσοχή» και σε καμία περίπτωση «πίεση». Εάν αφιερώσεις την αμέριστη προσοχή σου στο κορμί της και τις αισθήσεις του, τότε αυτό θα σε οδηγήσει στο «σωστό χτύπημα».

 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader