Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις εάν αναζητάς σύντροφό

Δες όλα τα βήματα

Ο ψυχοθεραπευτής Stephen Walters σου έχει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να γνωρίσεις το κατάλληλο ταίρι για εσένα και να αναπτύξετε μια πολύ ωραία σχέση.

Βήμα 1ο (αρχίζουμε σήμερα) – Εστιάζουμε στον εαυτό μας

Επιλέγουμε τις δραστηριότητες και χόμπι που απολαμβάνουμε περισσότερο και ποια από αυτά θα μας βοηθήσουν να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες. Θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσα μας προτού να εκθέσουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε η σχέση που θα δημιουργήσουμε να είναι αληθινή.

Βήμα 2ο – Όταν νιώσουμε έτοιμοι, αρχίζουμε να αναζητούμε ευκαιρίες για επαφή

Αυτό θα μπορούσε να είναι ομαδικές δραστηριότητες ή μεμονωμένα ραντεβού. Προσπαθούμε να μην νιώθουμε πίεση, να μην έχουμε προσδοκίες, απλώς να συμμετέχουμε και να απολαμβάνουμε τις στιγμές. Μένουμε θετικοί, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και επικεντρωνόμαστε στο πως θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν καλύτερα την επόμενη φορά.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι στάσεις στο sex που σου εγγυώνται περισσότερη οικειότητα 

Βήμα 3ο - Μετά την γνωριμία προχωράμε με αργά βήματα

Απλά απολαμβάνουμε τον χρόνο μαζί, χωρίς να βιαζόμαστε ή να πιέζουμε τα πράγματα. Αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Παρατηρούμε πώς αισθανόμαστε όταν είμαστε μαζί. Το νευρικό μας σύστημα και το σώμα μας δίνουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που θέλουμε για πιθανή σύνδεση. Θα πρέπει να μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς και χαλαροί.

Βήμα 4ο - Αξιολογούμε αν μοιραζόμαστε τους ίδιους μακροπρόθεσμους στόχους

Ψάχνουμε τα ίδια πράγματα σε μια σχέση στα χρόνια που ακολουθούν; Πέντε, δέκα ακόμα και είκοσι χρόνια μετά; Να είμαστε αυθεντικοί και ανοιχτοί σχετικά με αυτό που ψάχνουμε και το όραμά μας για τον εαυτό μας, την σύντροφό μας και την σχέση.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας