Αυτές είναι οι στάσεις στο sex που σου εγγυώνται περισσότερη οικειότητα

Αυτές είναι οι στάσεις στο sex που σου εγγυώνται περισσότερη οικειότητα

Δοκίμασε τις με το ταίρι σου

Το κρύο είναι αρκετό για να σε κάνει να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις μια βραδιά πάθους με το ταίρι σου.

Το μόνο που χρειάζεται να μάθεις για να κάνεις τα βράδια σου ατελείωτα, είναι οι πέντε στάσεις στο sex που θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά με τη σχέση σου και να αποκτήσεις ακόμη περισσότερη οικειότητα. Ανακάλυψε τα και σίγουρα θα βρεις την αγαπημένη σου.

Spooning

Η βασική επιλογή μας στο σεξ, όταν θέλουμε να νιώσουμε χουχουλιάρικα, είναι το αγαπημένο spooning. Μπαίνουμε κάτω από τα σκεπάσματα, γυρνάμε στο πλάι και απλαμβάνουμε σεξ, χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο eye contact, είναι η πιο άνετη και ρομαντική στάση.

Ιεραποστολικό

Δεν είναι τυχαίο που είναι η πιο κλασική στάση. Μας επιτρέπει να αγκαλιαζόμαστε, να κοιταζόμαστε και να φιλιόμαστε κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης, μπορείς να καθοδηγήσεις τον άλλο χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις.

Διάβασε Επίσης; Ανακάλυψε τις 4+1 ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα 

Ξαπλωμένο doggy

Ακούμε doggy και θεωρούμε ότι είναι μία πικάντικη στάση, που δεν τη λες και πολύ ρομαντική. Κι όμως, αυτή η παραλλαγή της σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα ενωμένη με τον σύντροφό της και να κάνεις αυτή τη στάση πιο οικεία, με τους δυο σας να είστε ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο.

Πλαγίως

Μοιάζει με το spooning, μόνο που σε αυτή την περίπτωση κοιτάζεστε. Είστε ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι, ενώ υπάρχει διείσδυση.

Ο λωτός

Άλλη μία αγαπησιάρικη στάση που είναι ταυτόχρονα αισθησιακή και σε αναγκάζει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Εκείνος είναι καθιστός στο κρεβάτι και εσύ τυλίγεσαι γύρω του, ενώ ακουμπάτε στο κεφαλάρι (ή και όχι).

69

Το αμοιβαίο στοματικό σεξ είναι μία στάση που σε φέρνει κοντά και συναισθηματικά γιατί σου επιτρέπει να δώσεις και να πάρεις απόλαυση, ενώ μπορείς να μιλάς, να χαϊδεύεις και να το αλλάξεις όποια στιγμή θέλεις. Αν και πολλοί δεν το προτιμούν, αν βρεις τη σωστή γωνία, μπορεί να γίνει η αγαπημένη σου στάση.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας: pexels

Loader