Ανακάλυψε τις 4+1 ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα

Ανακάλυψε τις 4+1 ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα

Θα εκπλαγείς

Υπάρχουν όμως και άλλα σημεία που ίσως να μην περίμενες πως φέρνουν οργασμό.

Πολύ περισσότερες είναι οι ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μιας γυναίκας που της προκαλούν οργασμό. Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις αυτά τα σημεία και να δώσεις περισσότερη έμφαση;

Τα χείλη του αιδοίου 

Έχουμε μάθει να δίνουμε μόνο βάση στην κλειτορίδα και τον κόλπο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να οφείλουμε σε αυτά τα σημεία τα 2 βασικά είδη οργασμών, αλλά μία δυνατή ερωτογενής ζώνη είναι τα χείλη, που ξεκινούν από το ηβικό οστό και καταλήγουν στο περίνεο. Έχουν ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, σαν την κλειτορίδα και διεγείρονται με τα δάχτυλα, τα χάδια, το στόμα και ό,τι άλλο μέσο επιλέξεις. Σε κάθε περίπτωση, μην τα σνομπάρεις. 

Λαιμός και αυτιά 

Ένα ελαφρύ άγγιγμα ή φιλί στον λαιμό αρκεί για να νιώσεις τη διέγερση. Σύμφωνα με έρευνα του 2013 που ανέλυσε τις ερωτογενείς ζώνες σε 800 ενήλικες, το πίσω μέρος του λαιμού και τα αυτιά είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων. 

Διάβασε επίσης: 6 +1 επιστημονικά οφέλη για τον οργανισμό που προσφέρει το πρωινό sex 

Οι καρποί 

Το σημείο όπου βλέπεις τις φλέβες σου αρκετά λεπτό δέρμα. Αν φιλήσει κάποιος αυτό το σημείο, θα καταλάβεις γιατί πρέπει να μπεις στις ερωτογενείς ζώνες σου. 

Στήθος και θηλές 

Αν και είναι από τα πιο γνωστά ερωτικά σημεία του σώματος, του δίνουμε σημασία προς το τέλος του σεξ. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν ασχοληθούμε μόνο με το στήθος και τις θηλές, μπορούμε να πετύχουμε οργασμό μόνο με αυτόν τον τρόπο, γνωστός και ως boobgasm. 

Κρανίο 

Κλείνω με το λιγότερο αναμενόμενο σημείο που δεν θα περίμενες ότι προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Αν σου αρέσει όταν λούζεσαι και τρίβεις το κεφάλι σου αλλά και το πώς νιώθεις αμέσως μετά, γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και με τα ερωτικά χάδια; Ο ιδανικός τρόπος να χαλαρώσεις και να μπεις σε sexy mood. 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας: pexels

Loader