Τελικά το βάρος παίζει ή όχι ρόλο στο sex

Τελικά το βάρος παίζει ή όχι ρόλο στο sex

Οι φόβοι που υπάρχουν γύρω από το βάρος

Το βάρος καλώς ή κακώς, φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στο sex, στην απόδοση και στο αν το ζευγάρι σου θα ευχαριστηθεί τη στιγμή.

Το βάρος ενδέχεται να κάνει τη σεξουαλική σου ζωή πιο δύσκολη, δημιουργώντας σου αρνητικές σκέψεις που πρέπει να προσέξεις. Υπάρχουν 3+1 θεωρίες γύρω από το αν τελικά το βάρος παίζει ρόλο στο sex και κατά ποσό μπορεί να σου δημιουργήσει άσχημα συναισθήματα.

Μπορεί να «σκοτώσει» την αυτοπεποίθηση σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για τις γυναίκες από τους άντρες με αυτοπεποίθηση. Και ειδικά στο κρεβάτι. Τα περιττά κιλά όμως μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξεκινήσεις να βλέπεις αρνητικά τον εαυτό σου. Θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είσαι ελκυστικός και, κυρίως, στα μάτια της. Οπότε φρόντισε να προσέχεις τη σιλουέτα σου όσο μπορείς.

Μπορεί να σου κοστίσει την ενέργεια σου

Το τι τρως και το πόσο ασκείσαι παίζει σημαντικό ρόλο στα επίπεδα της ενέργειας που έχεις καθημερινά. Και ένα από τα must που ζητούν οι γυναίκες στο κρεβάτι -και είναι λογικό- είναι η διάρκεια. Όταν δεν έχεις ενέργεια, δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Πόσο μάλλον όταν το πάχος και η έλλειψη άσκησης, εμποδίζουν στο να της προσφέρεις αυτό που επιθυμεί.

Διάβασε Επίσης: Τα 3 είδη οργασμού που μπορούν να απογειώσουν τη γυναίκα 

Μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις σου

Ένα θέμα καθαρά ψυχολογικό. Όσο σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ το πως δείχνεις με το εσώρουχο, το αν είσαι αρκετά ελκυστικός ή το αν πράγματι το ευχαριστιέται μαζί σου, τόσο πιο δύσκολα βιώνεις την πράξη όπως πρέπει. Γιατί το πετυχημένο σεξ δεν έρχεται μόνο από τα πολλά προκαταρκτικά και τις ατελείωτες στάσεις. Έρχεται κυρίως όταν είσαι 100% αφοσιωμένος εκεί. Μην αφήσεις το βάρος σου να σε βάλει σε σκέψεις. Καταπολέμησέ το με άσκηση και διατροφή.

Μπορεί να επηρεάσει την απόδοση σου

Αν δεν προσέξεις το βάρος σου και τη διατροφή σου, θα αρκεστείς στο «ένα στα γρήγορα». Ακόμη και αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν το λες και άσχημο, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσεις να την ακολουθήσεις στο ερωτικό παιχνίδι. Το ισορροπημένο βάρος δεν προσφέρει μόνο υγεία στο σώμα αλλά και στη σεξουαλική ζωή.

Το προσεγμένο βάρος θα κάνει ασυναγώνιστο το σεξ

Η διαφορά στο πριν και το μετά θα είναι αισθητή. Θα έχεις περισσότερη όρεξη, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και, κυρίως, αντοχή. Επικεντρώσου σε διατροφές και ασκήσεις που θα βοηθήσουν στο να κάψεις γρήγορα το λίπος και προτίμησε γεύματα πλούσια σε λαχανικά και καθαρές πρωτεΐνες.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader