Το Tinder για... αγελάδες ονομάζεται Tudder

Το Tinder για... αγελάδες ονομάζεται Tudder

Και οι βρετανοί κτηνοτρόφοι το χρησιμοποιούν

Το Tinder για... αγελάδες ονομάζεται Tudder

Νομίζετε ότι οι σύγχρονες μορφές ραντεβού έχουν γίνει πολύ απρόσωπες και αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν κρέας; Τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε για την πιο πρόσφατη εφαρμογή.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Tinder, η start-up βρετανική εταιρεία Hectare που δραστηριοποιείται στον τομέα της κτηνοτροφίας παρουσίασε τη δική της εκδοχή της γνωστής εφαρμογής, το Tudder, η οποία ωστόσο δεν έχει ανθρώπους αλλά…ζώα.

Η εφαρμογή έχει προφίλ με χαρακτηριστικά ζώων από 42.000 φάρμες του Ηνωμένου Βασιλείου σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να βρουν τον τέλειο σύντροφο αναπαραγωγής για το κοπάδι τους, όπως αναφέρει το BBC.

Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες ταύρων ή αγελάδων και να κυλούν την φωτογραφία δεξιά προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Η Hectare Agritech, που δραστηριοποιείται και στον τομέα των σπόρων, ανέφερε ότι στόχος είναι «η επανεφεύρεση στον τομέα της εμπορίας και να κάνει ευκολότερη τη ζωή των αγροτών».

Όπως αναφέρει η εταιρεία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατ. λίρες από επενδυτές και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης και μίας μεγάλης χορηγίας από το κράτος, ενώ μεταξύ των επενδυτών βρίσκεται και ο γνωστός τενίστας Άντι Μάρεϊ.

Φτερωτός θεός για βοοειδή

Η Hectare εγκαινίασε το site Sell My Livestock το 2014 και δηλώνει ότι ήδη το ένα τρίτο των αγροκτημάτων της χώρας ήδη το χρησιμοποιούν για το εμπόριο ζώων.

Η εφαρμογή είναι «λίγο διασκεδαστική» καθώς αναφέρει για παράδειγμα ότι «ψάχνει να ενώσει ζώα της φάρμας με τις αδερφές ψυχές τους» και έχει σχεδιαστεί για κτηνοτρόφους «που θα μπουν στον ρόλο του φτερωτού θεού για βοοειδή».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Νταγκ Μπέρνερ, δήλωσε ότι το ζευγάρωμα των ζώων «θα πρέπει να είναι ευκολότερο από το ταίριασμα των ανθρώπων».

Οι ιδιοκτήτες ζώων που επιλέγουν να στείλουν δεξιά μία φωτογραφία μπορούν στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη του ζώου που τους άρεσε για τις λεπτομέρειες, κάνοντας πιο γρήγορη τη διαδικασία.

Πηγή

Loader