Δαιμόνιος καλαμαράς δημοσιογράφος γράφει για υποβρύχια βάση Αμερικανών στην Κύπρο

Δαιμόνιος καλαμαράς δημοσιογράφος γράφει για υποβρύχια βάση Αμερικανών στην Κύπρο

Δαιμόνιος καλαμαράς δημοσιογράφος γράφει για υποβρύχια βάση Αμερικανών στην Κύπρο
H πιο You Only Live Once είδηση της βδομάδας

Κάνοντας στον τίτλο χρήση του λεκτικού «Παγκόσμιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ» (το αποκλειστικό με κεφαλαία γράμματα) ο δαιμόνιος καλαμαράς δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης έγραψε πως οι ΗΠΑ έφτιαξαν υποβρύχια στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης», γράφει ο Κουρτζίδης, **«οι ΗΠΑ στο Ακρωτήρι της Κύπρου κατασκεύασαν υποβρύχια βάση, Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το RPN.com.cy και να φέρνει σε παγκόσμιο επίπεδο στο φως της δημοσιότητας την είδηση – “βόμβα”, οι Αμερικανοί κάτω από άκρα μυστικότητα δουλεύουν για την κατασκευή της υποβρύχιας βάσης τους από την αρχή του χρόνου» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ - βόμβα.**

«Άπαντες άλλωστε γνωρίζουν ότι ενώ μιλούμε για βρετανική βάση, στην πραγματικότητα οι βάσεις είναι αμερικανικές. Σύμφωνα με την πηγή του RPN.com.cy που λόγω της νευραλγικής θέσης που κατέχει, δεν δύναται να αμφισβητηθεί, ακόμη και όσοι στρατιώτες διέμεναν στην Επισκοπή, πλέον, έχουν μεταφερθεί στο νέο φρούριο που δημιουργήθηκε στην πλευρά του Ακρωτηρίου του Νησιού. Να σημειωθεί ότι η υποβρύχια βάση των ΗΠΑ έχει εξοπλιστεί από τους ισραηλινούς με όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα για ηλεκτρονικό πόλεμο» καταλήγει το ρεπορτάζ - βόμβα.

Ο Πάρις Κουρτζίδης είναι στο μεταξύ ο δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει την αρπαγή του, υπό την απειλή όπλου, από ανθρώπους της ασφάλειας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να κατεβάσει δημοσίευμα με τις πληροφορίες για την ποινική δίωξή του εφοπλιστή, το οποίο είχε αναρτήσει στο piperata.gr (στήλη της εφημερίδας Αξία).

Loader