Hoppy October Street Fest: Το Moondog’s και το Rabbithop φέρνουν κοντά μας ένα μοναδικό φεστιβάλ μπύρας

Hoppy October Street Fest: Το Moondog’s και το Rabbithop φέρνουν κοντά μας ένα μοναδικό φεστιβάλ μπύρας

Οκτώβριος σημαίνει..άφθονη μπύρα και διασκέδαση!

Το Moondog’s Bar & Grill και το Rabbithop.cy ανεβάζουν τον πήχη.

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία το Moondog’s Bar & Grill, και μαζί με το αδελφάκι του www.rabbithop.cy τα τελευταία χρόνια, τιμάνε την μπύρα όπως κανένας άλλος στο νησί.

Από το 2013 που άνοιξε τις πόρτες του προσφέροντας πλούσια ποικιλία σε μπύρες μέχρι και την καθιέρωση του πρώτου beer tasting event στην Κύπρο που οι θαμώνες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάζουν μπύρες από όλο τον κόσμο.

Φέτος ετοιμάζεται να μας ξανά εντυπωσιάσει αναβαθμίζοντας το beer tasting σε Beer Festival δημιουργώντας το 𝐇𝐎𝐏𝐏𝐘 𝐎𝐂𝐓𝐎𝐁𝐄𝐑 𝐒𝐓𝐑𝐄𝐄𝐓 𝐅𝐄𝐒𝐓 το μεγαλύτερο σε ποικιλία φεστιβάλ μπύρας στο νησί.

Για ένα Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Οκτωβρίου, θα στηθεί μια μεγάλη πανηγύρι προς τιμήν του πιο δημοφιλούς και παλαιότερου αλκοολούχου ποτού στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πάνω από 250 διαφορετικές ετικέτες μπύρας θα πάρουν θέση στο χώρο στάθμευση απέναντι από το Moondog’s για να τεθούν στη διάθεσή σας. Όλες οι μπύρες θα πωλούνται για κατανάλωση στο φεστιβάλ από τους προμηθευτές σε ειδικές τιμές. Για την κατανάλωση της μπύρας θα πωλείται συλλεκτικό ποτήρι αξίας €3. Ανακαλύψετε μπύρες από όλο τον κόσμο και βρείτε τις γεύσεις που σας ταιριάζουν.

Μουσική, παιχνίδια και στιγμιαίοι διαγωνισμοί.

moondogs

Από το φεστιβάλ δεν μπορεί να λείπει και η διασκέδαση. Ζωντανή μουσική, Dj, παιχνίδια και διαγωνισμοί που θα μοιράζουν άμεσα μπύρες για δώρα.

Το Σάββατο 12/10, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με Live link από το Super Sport 104. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν ζωντανά οι Windcraft Band και πιάνουν σκυτάλη οι Symbiosis, ενώ την Κυριακή 13/10 ο  Dj Bkas θα ανεβάσει τους ρυθμούς πριν την ζωντανή εμφάνιση των Fuse.

Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε Arm Wrestling, Basketball, Connect Four, Hanging Tough, ποδοσφαιράκι, Beer Pong και κερδίστε μπύρες.

Street Food από την κουζίνα του Moondog’s Bar & Grill. Το Moondog’s ετοίμασε ένα ξεχωριστό street food menu ιδικά για αυτό το φεστιβάλ που θα είναι διαθέσιμο στο χώρο.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για να τιμήσουμε και να απολαύσουμε την μπύρα.

Ωράρια:

• Σάββατο 12/10 17:00-24-00

• Κυριακή 13/10 16:00-23:00

Είσοδος δωρεάν 

moondogs

Πηγή φωτογραφιών

Loader