Ιδέες για εξορμήσεις που μπορείς να κάνεις το τριήμερο

Ιδέες για εξορμήσεις που μπορείς να κάνεις το τριήμερο

Οι επιλογές που θα σε βγάλουν από το σπίτι

Το τριήμερο είναι πλέον γεγονός και για να μην περάσει χωρίς να το καταλάβεις μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας Netflix, σου έχουμε τρεις προτάσεις για εξορμήσεις στο νησί αυτές τις τρεις μέρες.

Ιδέες και προτάσεις για όλα τα γούστα 

Βόλτα στη θάλασσα 

3

Πηγή φωτογραφίας

Παρόλο που δε διανύουμε ένα από τους καλοκαιρινούς μήνες, η βόλτα στη θάλασσα αποτελεί μια καλή επιλογή όλες τις εποχές και ειδικότερα αυτή την περίοδο που ο καιρός το επιτρέπει. Η βόλτα σε κάποια παραλία του νησιού μας μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές επιλογές. Αν είσαι από τους τολμηρούς  - ο ζεστός καιρός σου κάνει τη χάρη - και ανυπομονείς να μπεις ξανά στη θάλασσα μπορείς να δοκιμάσεις να κολυμπήσεις. Αν όχι μπορείς να κάνεις picnic στην παραλία, αν πάλι δε σου αρέσει η ιδέα μπορείς να κάνεις μια σύντομη βόλτα, να πάρεις καθαρό αέρα και μετά να απολαύσεις φαγητό δίπλα στη θάλασσα. 

Διάβασε Επίσης: Στην ταινία “Boiling Point” θα δεις την ένταση που έχουν οι κουζίνες εστιατορίων

Βόλτα στα χιόνια

3

Πηγή φωτογραφίας

Αν συνεχίζεις να είσαι σε χειμωνιάτικο mood, τότε μια επίσκεψη στα χιόνια είναι μία καλή λύση. Τα χιόνια στο Τρόοδος, παρά τις καλύτερες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, συνεχίζουν να υπάρχουν και να αποτελούν μια καλή επιλογή για εκδρομή. Οι πιο θερμές θερμοκρασίες θα σε αφήσουν να απολαύσεις το κατάλευκο τοπίο και γιατί όχι να κάνεις και σκι. 

Road Trip 

3

Πηγή φωτογραφίας

Αν είσαι από τους αναποφάσιστους και δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα σε ικανοποιούσε, βουνό ή θάλασσα, τότε μια καλή λύση είναι το road trip. Μπες στο αμάξι και εξερεύνησε τα όμορφα χωριά και τα ανθισμένα τοπία που έχουμε αυτή την εποχή στην Κύπρο. Μια καλή επιλογή είναι το λεγόμενο “ροζ” λιβάδι στην Κλήρου που τέτοια εποχή τα τελευταία χρόνια προσελκύει φίλους της άνοιξης για να απολαύσουν τη θέα του. Μια άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή είναι μια στάση στη δημοφιλή “σκάλα της αγάπης” στα Λύμπια.

Διάβασε Επίσης: Σε νοσοκομείο του Κιέβου τα χρήματα του νέου πίνακα του Bansky

3

Πηγή φωτογραφίας

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

 

Loader