Digital TV: Ο συνολικός αριθμός θεάσεων μέχρι σήμερα

Digital TV: Ο συνολικός αριθμός θεάσεων μέχρι σήμερα

Σύντομα ανακοινώνεται νέο πρόγραμμα

Η ξεκάθαρη προοπτική και δυναμική των πολυμεσικών, ψηφιακών μέσων αποτυπώνεται με σαφήνεια στο συνολικό αριθμό θεάσεων που προσέλκυσε η Digital κατά τις πρώτες δέκα εβδομάδες λειτουργίας της.

Ειδικότερα, από την 12η Οκτωβρίου 2020, η οποία ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας της, έως και την 23η Δεκεμβρίου έχουν καταμετρηθεί συνολικά 743,219 συνδέσεις / θεάσεις.

Ταυτόχρονα, ως ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο κρίνεται η συνεχής αυξανόμενη τάση συνδεσιμότητας στην πλατφόρμα της Digital.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα δημοφιλέστερα shows με τις περισσότερες θεάσεις είναι μέχρι στιγμής το βραδινό Digital News και η αθλητική περιεχομένου εκπομπή Super Monday ενώ ανοδική πορεία στις θεάσεις είχαν τις τελευταίες μέρες το Παρασκήνιο, το Be My Guest και η Agenda.

Yπενθυμίζεται πως το κοινό μπορεί να συντονιστεί με τη νέα μορφή τηλεόρασης από όλες τις έξυπνες συσκευές συμπεριλαμβανομένων και των smart τηλεοράσεων.

Επισημαίνεται πως προσεχώς η Digital ανακοινώνει νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα, με περισσότερες ώρες προβολής, ενημερωτικά προγράμματα, lifestyle, ντοκιμαντέρ και αθλητικά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποδίδουν τα πλεονεκτήματα των Digital News

Super Monday: Η κυπριακή αθλητικογραφία στην digital εποχή

Loader