Η Margaret πάει κάθε μέρα στον σταθμό του μετρό για να ακούσει τη φωνή του συζύγου της, που πέθανε το 2007

Η Margaret πάει κάθε μέρα στον σταθμό του μετρό για να ακούσει τη φωνή του συζύγου της, που πέθανε το 2007

Η ηχογραφημένη φωνή του συζύγου της ακούγεται να λέει από τα μεγάφωνα «Mind the gap»

Η dr. Margaret McCollum έχει μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης και αφοσίωσης για τον σύζυγό της, που έγινε viral.

Η dr Margaret McCollum, που είναι γενική χειρουργός στο Λονδίνο, επισκέπτεται κάθε μέρα ένα συγκεκριμένο σταθμό του μετρό, τον σταθμό του Embankment. Και ο λόγος είναι γιατί θέλει να ακούει τη φωνή του συζύγου της που έφυγε από τη ζωή.

Έτσι, κάθε μέρα από το 2007, που πέθανε ο σύζυγός της, η γυναίκα επισκέπτεται τον σταθμό του μετρό, αφού ο σύζυγός της, Oswald, είχε ηχογραφήσει τη διάσημη ανακοίνωση «Mind the Gap» για τη γραμμή του τρένου τη δεκαετία του '50. Εκείνη πηγαίνει εκεί μόνο για να ακούει τη φωνή του.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ο σύζυγος της Margaret, ο Oswald Laurence, ήταν ηθοποιός και είχε ηχογραφήσει την κλασική φράση των σιδηροδρόμων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992, ενώ εκείνος εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο στο Μαρόκο και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του. Από τότε η Margaret κατεβαίνει κάθε μέρα και κάθεται στον σταθμό του Embankment για να τον ακούει.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2012, όταν οι σταθμοί άλλαξαν τις ηχογραφήσεις από αναλογικές σε ψηφιακές, η Margaret ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η ανακοίνωση είχε αλλάξει και πλέον δεν μπορούσε να ακούει τον σύζυγό της.

Διάβασε Επίσης: O Luigi Tozzi στο Emotions Festival

Τότε ρώτησε τη σιδηροδρομική υπηρεσία TfL Rail, για την ανακοίνωση αλλά οι υπεύθυνοι της είπαν ότι δεν μπορούσαν να ενσωματώσουν την ηχογράφηση του Oswald στο νέο σύστημα. Παρόλα αυτά, όταν συνειδητοποίησαν τη σημασία της φωνής του Oswalt για την Margaret αποφάσισαν να κάνουν κάτι. 

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

«Συγκινηθήκαμε πολύ από την ιστορία της, οπότε το προσωπικό εντόπισε την ηχογράφηση και όχι μόνο μπόρεσε να πάρει ένα αντίγραφο της ανακοίνωσης σε CD για να της το δώσει, αλλά προσπάθησε να αποκαταστήσει την ανακοίνωση στο σταθμό Embankment», είχε πει ο Nigel Holness, διευθυντής του μετρό του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC. Και τα κατάφερε.

Για να αλλάξει ξανά και να εγκριθεί η ηχογράφηση το προσωπικό αντιμετώπισε απίστευτη γραφειοκρατία. Όμως στις αρχές του 2013, η επιθυμία της dr. Margaret πραγματοποιήθηκε και η φωνή του Oswald ξανακούστηκε από τα μεγάφωνα. Ο σταθμός του Embankment παραμένει ο μόνος σταθμός στη βόρεια γραμμή του μετρό που έχει διαφορετική φωνή στις ανακοινώσεις: αυτή τη Oswald που προειδοποιεί το κοινό να προσέχει. Η φωνή του Oswald ακούγεται τρεις φορές για κάθε τρένο, προτού αναλάβει ένα μέλος του προσωπικού για τυχόν πρόσθετες ανακοινώσεις.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader