Κουμπάρος έκανε ερωτική εξομολόγηση στη νύφη στη γαμήλια δεξίωση

Κουμπάρος έκανε ερωτική εξομολόγηση στη νύφη στη γαμήλια δεξίωση

Η απίστευτη ιστορία - Νύφη και κουμπάρος είναι πλέον ζευγάρι

Κι όμως συνέβη και αυτό! Κουμπάρος "έκλεψε" τη νύφη από τον γαμπρό στη γαμήλια δεξίωση.

Το απίστευτο περιστατικό, που βλέπουμε συχνά σε ταινίες, συνέβη στην 32χρονη, Desiree White, η οποία τελικά χώρισε το σύζυγό της και παντρεύτηκε τον κουμπάρο της, Bryant. Το περιστατικό, ωστόσο, δεν έγινε με διακριτικότητα, καθώς ο κουμπάρος εξομολογήθηκε τον έρωτα του στην κοπέλα στην ομιλία του στη γαμήλια δεξίωση! 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται νέο gadget στην αγορά - Ακουστικά με μάσκα καθαρισμού αέρα 

Όπως είπε στην ερωτική εξομολόγηση που της έκανε «Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που είδα την Desiree, την λάτρεψα. Την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνει δική μου. Νόμιζα ότι ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι το καλύτερο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν αυτήν. Μετά έμαθα ότι είχε ήδη αγόρι και σκέφτηκα ότι έπρεπε να βρω έναν τρόπο να την αποκτήσω, αλλά μετά τον γνώρισαν (τον πρώην σύζυγό της) και γίναμε φίλοι».  

3

Όπως ήταν αναμενόμενο νύφη, γαμπρός και καλεσμένοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα μετά την εξομολόγηση του κουμπάρου στη δεξίωση. Ωστόσο, ο Bryant συνέχισε λέγοντας: «Σας αγαπώ και τους δύο – συγχαρητήρια». Η Desiree εξομολογείται στο Kennedy News ότι μετά την απίστευτη ομιλία του τότε κουμπάρου της έγινε κατακόκκινη από ντροπή, ενώ ακολούθησε ένα κύμα αμηχανίας σε όλη την αίθουσα. 

Ο γαμπρός, η νύφη και ο κουμπάρος ήταν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια λέει η Desiree. «Ο Bryant κι εγώ γνωριστήκαμε στο γυμνάσιο. Είχα ένα αγόρι εκείνη την εποχή και συνήθως δε μιλούσα σε άλλους. Αλλά οι τρεις μας γίναμε φίλοι λίγο αργότερα. Ο Bryant και ο πρώην σύζυγός μου έγιναν κολλητοί και,επειδή ήταν παιδιά, έκαναν πολλά μαζί. Έκαναν τα πάντα μαζί» δήλωσε η κοπέλα επιμένοντας ότι δεν είχε ερωτικά αισθήματα για τον Bryant παρά μόνο φιλικά.

Διάβασε Επίσης: Instagram: Η προσθήκη στα stories που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες

«Είχα κανονίσει πολλά ραντεβού για τον Bryant με άλλες γυναίκες. Πηγαίναμε διπλά ραντεβού μαζί του, αλλά εγώ ποτέ δε θα έβγαινα μαζί του τότε» είπε, προσθέτοντας πως εκείνη την εποχή «ήταν ακόμη ανώριμος. Δεν τον κοίταζα με αυτό τον τρόπο».

 

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol ♬ original sound - Desiree White

Παρόλα αυτά, η 32χρονη κοπέλα  θυμάται έντονα το βλέμμα που της έριξε ο κουμπάρος όταν την είδε με το νυφικό της το πρωί του γάμου. «Την ημέρα του γάμου, μπήκα στο σαλόνι αμέσως μόλις ετοιμάστηκα. Ο Bryant ήταν κι αυτός εκεί και πάγωσε. Με κοιτούσε επίμονα» είπε. «Τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι ήμουν πολύ όμορφη. Ποτέ δεν τον είχα δει να με κοιτάζει έτσι».

Χωρίς να δώσει περισσότερη σημασία στο βλέμμα λατρείας του φίλου της, παντρεύτηκε κανονικά τον σύντροφό της. Όταν όμως μετά ο κουμπάρος μέθυσε και εξομολογήθηκε τον έρωτα του δημόσια, τότε κατάλαβε ότι ίσως τελικά το βλέμμα του κάτι σήμαινε! 

Όπως εξομολογείται η κοπέλα, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, χόρεψε μαζί του ένα χορό και θυμάται να της λέει: «Γιατί δεν μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία; Πάντα θα σε φρόντιζα». «Τον ρώτησα τι εννοούσε και μου είπε: ‘Τίποτα. Σ’ αγαπώ. Αγαπώ και τον άντρα σου’» «Μετά σιώπησε». 

Η νύφη την επόμενη μέρα μετά την  αποκάλυψη του κουμπάρου ήλπιζε να είχε παρερμηνεύσει την αποκάλυψη του και προσπάθησε να μην το σκέφτεται.«Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι τα είπε επειδή ήταν μεθυσμένος και ένιωθε μοναξιά».

Τελικά έγιναν ζευγάρι

3

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει, αφού ο γαμπρός είχε υιοθετήσει «έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής» και έτσι η σχέση της Desiree με τον κουμπάρο ξαφνικά απέκτησε μια ρομαντική τροπή.

«Όταν ο πρώην μου κι εγώ χωρίσαμε, πέρασα κατάθλιψη και ήμουν πραγματικά απομονωμένη. Απλώς δεν ήθελα να κάνω τίποτα» είπε σημειώνοντας ότι ο Bryant της στάθηκε συναισθηματικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού. «Μου ζητούσε να πάμε για φαγητό ή να καθίσουμε να δούμε μία ταινία. Προσπαθούσε να είναι εκεί για μένα. Ο Bryant κι εγώ φιληθήκαμε ξαφνικά μια μέρα. Ήρθε από το πουθενά. Όταν με φίλησε, δεν τον σταμάτησα. Σοκαρίστηκα που ήταν ένα τόσο καλό φιλί. Ένιωσα καλά» δήλωσε.

 

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol ♬ original sound - Desiree White

Σχεδόν αμέσως, από φίλοι έγιναν εραστές. Και μέσα σε ένα χρόνο, έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Sawyer, ο οποίος τώρα είναι 9 ετών, με το ζευγάρι να παντρεύεται το 2012. «Ο Bryant είπε: ‘Πάντα ήθελα να σε παντρευτώ και όχι μόνο εξαιτίας αυτού του μωρού, αλλά ας φτιάξουμε τη δική μας οικογένεια’». «Ήμασταν πάντα φίλοι, αλλά από τότε που είμαστε ζευγάρι, είναι σαν να μην υπάρχει κάτι τόσο δύσκολο και ανυπέρβλητο να αντιμετωπίσουμε εφόσον έχουμε ο ένας τον άλλον» είπε η Desiree.

Η Desiree σήμερα είναι πλέον μητέρα τεσσάρων παιδιών λέει πως ζει το όνειρο. «Μας αρέσει που είμαστε γονείς. Η 20χρονη Desiree δε θα πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει μητέρα 4 παιδιών. Δε θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα».

Πηγή 

Πηγή φωτογραφιών 

Loader