Ο Bobby και η Faith ερωτεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα

Ο Bobby και η Faith ερωτεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα

Γνωρίστηκαν στο «Σπίτι της Νόρας», ένα μέρος για ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων

Μια αναπάντεχη γνωριμία περίμενε τον Bobby και την Faith μετά από τη μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα (αντίστοιχα) που έκαναν.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν στο «Σπίτι της Νόρας», που είναι ένα μέρος για ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων και τις οικογένειες τους στο Χιούστον του Τέξας.

Ο Bobby Channell το 2003 έμαθε από τους γιατρούς ότι είχε μόνο λίγους μήνες ζωής, καθώς είχε ένα πρόβλημα στην καρδιά του. Έτσι, ακολούθησαν δεκάδες εγχειρήσεις. Οι γιατροί τού τοποθέτησαν απινιδωτή, βηματοδότη και άλλες συσκευές για να τον κρατήσουν ζωντανό. Στις 13 Ιανουαρίου 2021 έγινε στον Bobby μεταμόσχευση καρδιάς.

2

Έτσι, τους μήνες πριν και από τη μεταμόσχευση του, έμεινε στο «Σπίτι της Νόρας». «Η οικογένειά μου ήταν εκεί μαζί μου. Είχαμε πίστη» είπε ο Bobby. 

Διάβασε Επίσης: Eurovision: Στη δημοσιότητα το video clip της Ουκρανίας με πρωταγωνιστές παιδιά του πολέμου

Στο «Σπίτι της Νόρας» την ίδια περίοδο ζούσε και η  Faith Crouch. Η Faith γεννήθηκε με κυστική ίνωση και έπειτα από έξι χρόνια μπήκε στη λίστα μεταμοσχεύσεων και απέκτησε νέους πνεύμονες τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το «Σπίτι της Νόρας» όπου έμεναν οι δυό τους έγινε αφορμή για να γνωριστούν και να ερωτευτούν.  «Την πρώτη φορά που είδα τη Faith, πήγα και το είπα στη μητέρα μου. Είπα: «Αυτό το κορίτσι εδώ και είναι πολύ χαριτωμένο», θυμήθηκε ο Bobby.

Ο Bobby και η Faith άρχισαν να βγαίνουν σύντομα μετά. «Θέλουμε σίγουρα να είμαστε μαζί», είπε ο Bobby. Η Faith έγνεψε καταφατικά, προσθέτοντας: «Είναι πολύ δύσκολο να μην είμαστε μαζί τώρα».

Διάβασε Επίσης: 40 Years Young: Η μεξικάνικη κωμωδία για τη ζωή στα 40

Περισσότερες από 1.400 οικογένειες έχουν μείνει στο «Σπίτι της Νόρας» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για μεταμόσχευση.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών:  KHOU.COM

Loader