Στηρίζουμε την Αναστασία (και) μέσα από τη δουλειά της

Ως ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, το κορίτσι που τόσο άδικα έγινε αυτές τις μέρες το σύμβολο «μίας χώρας που αλλάζει» κυκλοφόρησε τις προάλλες το πρώτο της EP

Η Αναστασία Δημητριάδου, το κορίτσι που χτυπήθηκε το περασμένο Σάββατο τόσο βάναυσα από την Αστυνομία Κύπρου, και που για όλους τους πολίτες με στοιχειώδη δημοκρατικά αντανακλαστικά έγινε «το σύμβολο μίας χώρας που αλλάζει», κυκλοφόρησε τις προάλλες ως μουσικός το πρώτο της EP.

Ως ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, η Nama Dama, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, είχε προγραμματισμένη την κυκλοφορία του άλμπουμ της, την Κυριακή, 18/02: Μία δηλαδή μόνο μέρα μετά τα τραγικά επεισόδια.

Πάρε μία γεύση από τη νέα της δουλειά στο ακόλουθο λινκ:

Μπορείς επιπλέον να στηρίξεις την Αναστασία ΚΑΙ ως μουσικό, με το συμβολικό ποσό των 7 ευρώ, στην προσωπική της ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

Το νέο άλμπουμ της Nama Dama ονομάζεται Confessions to my Songbird και αποτελείται από πέντε κομμάτια της που, όπως έχει πει η ίδια, «συνθέτουν μία ενιαία αφήγηση γύρω από την πατρίδα, τη φύση, την απώλεια, την καταπίεση και την καλλιτεχνική εμμονή». 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει δείγμα της δουλειάς της και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο διαδικτυακό φεστιβάλ Fengaros Reacts.

Δες το performance της Nama Dama στον Φέγγαρο εδώ:

Nama Dama είναι το σόλο πρότζεκτ της τραγουδίστριας / τραγουδοποιού Αναστασίας Δημητριάδου. Ο σπόρος φυτεύτηκε το 2019, όταν άρχισε να μοιράζεται τις μουσικές της ιστορίες. 

Βασικός σκοπός του Nama Dama είναι να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό κόσμο που να συνδυάζει λογοτεχνία, ποίηση, υποκριτική και μουσική. Ονόμασε αυτόν τον κόσμο The World Above the Ceiling: Ένας δημιουργικός χώρος που στοχεύει στον εμπλουτισμό των αισθήσεων και στην απελευθέρωση του νου. Τα τραγούδια είναι επομένως συνήθως ποιήματα και σύντομες αφηγήσεις, συνοδευόμενα από μουσική και φωνητική εκφραστικότητα. Η μουσική της είναι ένα πειραματικό αμάλγαμα κλασικής, λαϊκής, ροκ και soul. Η Nama Dama ηχογράφησε πρόσφατα το πρώτο της concept LP, Confessions to my Songbird!

SPOTIFY 

WEBSITE

Παλαιότερη εμφάνιση της Αναστασίας στην AVANT GARDE:

Η Nama Dama ήρθε και μας έπαιξε μουσική αιθέρια

Διαβασε επίσης:

Η Αναστασία έγινε το σύμβολο μιας χώρας που αλλάζει