3+1 πράγματα που εντόπισε το κατασκοπευτικό βαν στη Λάρνακα*

3+1 πράγματα που εντόπισε το κατασκοπευτικό βαν στη Λάρνακα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Το θέμα της ημέρας που αφορά στην υπόθεση του «κατασκοπευτικού» βαν έχει εξιχνιάσει ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της Avant Garde. 

Σε δια ζώσης συνάντηση που είχαμε με τον Tal Dilian, ο Ισραηλινός μάς έδειξε το όπλο του (τύπου nero-pistolo 17) και μάς υπέδειξε τον τάχα-μου «μετεωρολογικό εξοπλισμό» με τον οποίο ξεγέλασε τις αρχές και εισήλθε στην Κυπριακή Δημοκρατία. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dilian το κατασκοπευτικό βαν συνέλεγε πληροφορίες για τα εξής: 

1. Περισυλλογή πληροφοριών για το wedding industry της Λάρνακας γιατί ως γνωστόν πρόκειται για την επαρχία όπου διοργανώνονται μαζικοί γάμοι Εβραίων με στόχο την γαμήλια φωτογράφιση με background της Φοινικούδες (true story).  

2. Κατασκοπεία των σουβλιτζίδικων της πόλης με στόχο την μεταφορά γαστριμαργικών μυστικών όπως π.χ. γενναιόδωρη πρόσθεση ταχίνις στα σουβλάκια.

3. Καταγραφή αποκλειστικών εικόνων και βίντεο από την Αλυκή της Λάρνακος με στόχο την αποστολή τους στο National Geographic Israel σχετικά με τα πήγαινε-έλα των φλαμίγκο στην Κύπρο και με στόχο την ανακατέυθυνσή τους στο Ισραήλ για σκοπούς yolo και περιβαλλοντικού τουρισμού. 
 
4. Γενικότερο espionage που αφορά στην πόλη της Λάρνακας γιατί ως γνωστόν δεν μαθαίνουμε ποτέ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

Και κάπως έτσι κλείνει το αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ της Avant Garde, όπως εξάλλου θα κλείσει και η όλη ιστορία η οποία (με ετούτα και με εκείνα) θα ξεχαστεί σε μία βδομάδα και πιθανότατα να μην μάθουμε τίποτα περαιτέρω.


 *Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΤΟ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ: Πολυώροφο καζίνο στον Ακάμα θα κτίσει ο Αρχιεπίσκοπος*

 

Loader