Ανοίγει Τερκενλής στο φράγμα του Κούρη*

Ανοίγει Τερκενλής στο φράγμα του Κούρη*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό, η σαλονικιώτικη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Τερκενλής έχει εδραιώσει την παρουσία της στο νησί της Αφροδίτης, όπου ενδέχεται να συγκεντρώνει και τον μεγαλύτερο αριθμό φανς ανα τετραγωνικό χιλιόμετρο. Το κατάστημα που ήδη λειτουργεί στη Λευκωσία είναι μόνο το πρώτο από τα συνολικά πέντε καταστήματα τα οποία αναμένεται να ανοίξει η εταιρεία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, βάσει προσεκτικών σχεδιασμών της.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της AVANT GARDE, μετα από επιτόπια έρευνα, η διεύθυνση της εταιρείας αποφάσισε τώρα να ακολουθήσει κινήσεις - ματ για την προώθηση των προϊόντων της στη μεγαλόνησο. Διενεργώντας εμπεριστατωμένη μελέτη για τις σύγχρονες αλλά και διαχρονικές τάσεις της κυπριακής αγοράς, η διεύθυνση αποφάσισε να ανοίξει ένα κινητό μίνι καταστηματάκι της γνωστής αλυσίδας στο υπερχειλισμένο φράγμα του Κούρη, το οποίο για τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται παρκαρισμένο δίπλα στην υπαίθρια αγορά που πρόκειται να λειτουργήσει εκεί.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, δήλωσε: "Θεωρούμε ότι ο καλύτερος τρόπος να διαφημιστεί η άφιξη των τσουρεκιών και άλλων καλουδιών μας στο νησί είναι να πάμε εμείς κοντά στον κόσμο και όχι να έρθει ο κόσμος σε εμάς. Έτσι, αποφασίσαμε να στήσουμε μια κινητή μονάδα Τερκενλή η οποία θα προσφέρει σε προνομιακές κιόλας τιμές τα τσουρέκια μας. Ενώ αρχικά ήμασταν ανάμεσα στις Φοινικούδες της Λάρνακας και τον Μώλο της Λεμεσού, μετά τον τυφώνα "Λήδα" που πέρασε από το νησί, τα σχέδια μας άλλαξαν άρδην και αποφασίσαμε να μεταφερθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο φράγμα του Κούρη, όπου με την υπερχείλιση πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να προσελκύσει όλους σχεδόν τους Κύπριους, οι οποίοι ως γνωστόν ασχολούνται με το θέμα των βροχών και του καιρού όσο σχεδόν τίποτα άλλο.

Ανάμεσα σε άλλους πωλητές, θα βρισκόμαστε λοιπόν κι εμείς και είμαστε σίγουροι ότι ο λαός της Κύπρου θα αγκαλιάσει τις υπέροχες γεύσεις μας. Καλό νέο έτος με μπόλικες υπερχειλίσεις φραγμάτων να ευχηθούμε σε όλους τους Κύπριους".

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 

Κύπρος: Η χώρα που κατουρά ο στρούθος τζαι πνίουνται ούλλοι

ee

ΚΑΝΕ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ 


Loader