Άνθρωποι της ΝΑΣΑ έρχονται Πάφο για το αεροσκάφος - μυστήριο*

Άνθρωποι της ΝΑΣΑ έρχονται Πάφο για το αεροσκάφος - μυστήριο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring*

Κλιμάκιο του FBI βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Πάφου για το αεροσκάφος - μυστήριο ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστρονομικού μας συντάκτη, στην Κύπρο φθάνουν απόψε και άνθρωποι της ΝΑΣΑ.

Το μυστήριο πετούμενο βρίσκεται συγκεκριμένα καθηλωμένο στο νησί μας από τον Ιούλιο του 2019 και ενώ για το μεγαλύτερο διάστημα βρισκόταν παρκαρισμένο (;) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το σήμα του, μεταδίδει το σημερινό ρεπορτάζ, εντοπίζεται εδώ και έναν περίπου μήνα, στο αεροδρόμιο Πάφου.

Η Αστυνομία Κύπρου, συνεχίζει το όχι και τόσο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, έλαβε οδηγία πριν από ένα μήνα όπως το μυστήριο αεροπλάνο να φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο, με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για τον μυστήριο ρόλο του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αστρονομικού συντάκτη της AVANT GARDE, οι Κύπριοι αστυνομικοί δεν είναι σίγουρο πως θα κατορθώσουν να επιλύσουν τον γρίφο (βασικά είναι σίγουρο πως ΔΕΝ θα καταφέρουν να τον επιλύσουν) ενώ αμφιβολίες διατυπώνονται ακόμη και για την αποτελεσματικότητα του κλιμακίου του FBI.

Ο βασικός λόγος, επισημαίνει ο αστρονομικός μας συντάκτης, που οι αστυνομικοί δεν θα το κουτσίσουν έγκειται στο γεγονός ότι το αινιγματικό πετούμενο μάλλον προέρχεται από το διάστημα και πιθανό να συνδέεται μάλιστα με τα ανεξήγητα ραδιοσήματα που έρχονται τις τελευταίες μέρες από το κέντρο του γαλαξία μας και προβληματίζουν (στα αλήθεια) τους αστρονόμους μας.

Η νέα άγνωστη πηγή, που διαθέτει ισχυρό μαγνητικό πεδίο φαίνεται να συνδέεται ξεκάθαρα με τα άγνωστα σήματα μορς στο αεροδρόμιο Πάφου, πιστεύει ο αστρονομικός μας συντάκτης και οι άνθρωποι της ΝΑΣΑ έρχονται άρον - άρον Κύπρο για να ξεδιαλύνουν το αίνιγμα.  

Η AVANT GARDE θα παρακολουθεί τα απροσδόκητα και αλλόκοτα αυτά ζητήματα από κοντά.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

 

Loader