Αποελίστας στην Κίνα δεν λέει αστεία για την Ομόνοια*

Αποελίστας στην Κίνα δεν λέει αστεία για την Ομόνοια*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Σουζουλισμένος και εμφανώς προβληματισμένος εμφανίζεται στο σημερινό του ρεπορτάζ ο συντάκτης εξωτερικού και ταξιδιών αναψυχής και παραθερισμού των Κυπρίων, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, Αποελίστας που βρίσκεται στην Κίνα από την περασμένη Πέμπτη δεν έκανε ακόμα χιουμοράκι για τους Κινέζους και την Ομόνοια.

WTF.

«Δεν έχει ζητήσει ούτε σε έναν Κινέζο να πει ‘Μόνο Αποέλ’ σε βίντεο. Ούτε και σ’ έναν! Μα το αντιλαμβάνεστε; Έχει περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα που βρίσκεται στην Κίνα. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;» διερωτάται με έκδηλη την απορία στα μάτια ο δημοσιογράφος μας.

Σύμφωνα με το βιωματικό μας ρεπορτάζ, ο Αποελίστας περιγράφεται ως κλασικός Αποελίστας, με 7 στις 10 συζητήσεις που ανοίγει να περιστρέφονται γύρω από το Αποέλ και την Αποελάρα.

Κι όμως, παρά τη ξεκάθαρη στάση και κοσμοθεωρία του υπό εξέταση homo sapiens και παρόλο που κάθε αντίστοιχος που ταξιδεύει στην Κίνα θα κάνει τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα χιουμοράκι για τους Κινέζους και την Ομόνοια, ο λεγάμενος δεν έχει ακόμα ξεστομίσει τίποτε σχετικό.

Mήπως η σύνδεση των Κινέζων με τους Ομονοιάτες να ξεπεράστηκε, διερωτάται ο μη μάππατζης συντάκτης μας. Πώς μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι; Τι συμβαίνει επιτέλους κύριοι της μάππας, στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Η AVANT GARDE θα καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του εν λόγω Αποελίστα στην Κίνα και θα σας πληροφορήσει με έκτακτο ανακοινωθέν σε περίπτωση που το χιουμοράκι συμβεί επιτέλους και βγούμε κι εμείς από την έγνοια.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader