Αυτές είναι οι Black Friday τιμές σουβλιτζίδικου στην Αραδίππου*

Αυτές είναι οι Black Friday τιμές σουβλιτζίδικου στην Αραδίππου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Black Friday η αυριανή Παρασκευή και τα σουβλιτζίδικα στο νησί μας δεν θα μπορούσαν να απέχουν από τη μεγάλη εμπορική πανήγυρη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γαστριμαργικού μας συντάκτη, οι τιμές στα σουβλιτζίδικα παγκυπρίως έχουν αναδιαμορφώσει τον κατάλογό τους ειδικά την για την αυριανή μέρα.

Ως case study έχει επιλεγεί το σουβλιτζίδικο «Η Ωραία Γωνιά» στην περιοχή Αραδίππου, όπου η μιξ πίτα αναμένεται να προσφέρεται στην εκπληκτική τιμή των τριών ευρώ, η πίτα κοτόπουλο σουβλάκι στα δύο ευρώ και η πίτα χοιρινό σουβλάκι στα δυόμιση ευρώ. Ειδική προσφορά πρόκειται να ισχύσει για τα ξυδάτα που θα πωλούνται στην απίστευτη τιμή των 10 σεντ των σακουλάκι.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία μέσω του Black Friday να επικοινωνήσουμε τις πίττες από τα σουβλάκια μας σ’ ένα ευρύ κοινό με στόχο να αναδειχθεί η πατροπαράδοτη τέχνη και μαεστρία των κυπριακών εδεσμάτων, πόσο μάλλον της πασίγνωστης σκαλιώτικης πίττας από σουβλάκια».

H AVANT GARDE υπόσχεται να διερευνήσει το θέμα περαιτέρω και να σας κρατήσει ενήμερους γύρω από τις μοναδικές ευκαιρίες σε τιμές για σουβλάκια και σιεφταλιές που πρόκειται να παρουσιαστούν αύριο. 

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader