Breaking News: Στον Μπογδάνο η έδρα του ΕΛΑΜ*

Breaking News: Στον Μπογδάνο η έδρα του ΕΛΑΜ*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Όπως ενημερωθήκαμε τερματίστηκε σήμερα η συνεργασία του Ανδρέα Θεμιστοκλέους με ΕΛΑΜ λόγω “ανάρμοστης συμπεριφοράς” όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γεάδης (επί δύο). 

Το ΕΛΑΜ κάλεσε δε τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους να παραχωρήσει την έδρα στο κόμμα κι ο κυπριακός λαός άραξε στον καναπέ και περιμένει με τα ποπ κορν να δει πως θα πάει κι αυτό. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Επόμενο ήταν να φαγωθούν ΕΛΑΜ και Θεμιστοκλέους (Όσοι ταιριάζουν συμπεθεριάζουν αλλά ξέρετε τι γίνεται καμιά φορά με τα συμπεθέρια) 

 

Παρόλα αυτά, ο δαιμόνιος πολιτικός ρεπόρτερ της στήλης Λαφαζαnews της ιστοσελίδος μας ενημερώθηκε από πηγή-σιγουράκι ότι το κοινοβουλευτικό κόμμα είναι ήδη σε επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον οποίο και θεωρεί κατάλληλο -και επάξιο- για την θέση. 

Οι οποιοιδήποτε νόμοι και κανονισμοί διέπουν την Βουλή θα αγνοηθούν για να ανοίξει χώρος για το άξιο τέκνο της Ελλάδας που έμεινε άστεγο εκτός Νέας Δημοκρατίας. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους, ο οποίος και ενημερώθηκε για την πρόθεση του ΕΛΑΜ να καλωσορίσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στις αγκάλες του, ο επικός πολιτικός δήλωσε: “Θα φάει την σκόνη μου”, ανεμίζοντας ανά χείρας το πιο διάσημο κυπριακό λαπόρτο. 

Στην αναμονή για την άφιξη του ακροδεξιού ίνφλουενσερ στην χώρα μας, κάμερες και φωτογράφοι έχουν στηθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένοντας να απαθανατίσουν την στιγμή που κανένας δεν περιμένει.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

 

Loader