Cold brew το κεραστικό του Αρχιεπισκόπου στην ονομαστική του*

Cold brew το κεραστικό του Αρχιεπισκόπου στην ονομαστική του*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Πλήθος κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθεί την Τετάρτη στο προαύλιο της Αρχιεπισκοπής για την ονομαστική γιορτή του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστιανιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομου Β'. 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες στατιστικές πληροφορίες, αναμένεται το 50% των παρευρισκομένων να είναι εκεί για να ασπαστούν τον Αρχιεπίσκοπο και το άλλο 50% για να διαμαρτυρηθεί (μάθε για το «Φέρε μαζί σου μια βίτσα και ένα διαβατήριο» εδώ). 

Μετά από επικοινωνία που είχε με υπάλληλο της Αρχιεπισκοπής, ο θεικός μας συντάκτης μάς μεταφέρει την πρόθεση του Αρχιεπισκόπου να κεράσει για την ονομαστική του και τους μεν και τους δε γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος "Είναι όλοι τους παιδιά του Θεού".

Στην ερώτηση του θεικού μας συντάκτη τι συμπεριλαμβάνει το κεραστικό της Τετάρτης, ο υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής μάς ανέφερε ότι ο Χρυσόστομος Β' έχει προχωρήσει σε παραγγελίες κρύων καφέδων, μέρες που είναι. 

Σε αποκλειστική του δήλωση στην ιστοσελίδαν μας, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε τα κάτωθι: "Ενημερώνομαι ότι υπάρχει κόσμος που διψάει για να ευχηθεί και κόσμος που διψάει για να διαμαρτυρηθεί. Γενικότερα ο κόσμος διψάει. Ας πιει, λοιπόν, ένα cold brew". 

Μετά από την εν λόγω δήλωση-αλά-Μαρία-Αντουανέτα και με το ρεπορτάζ να τρέχει, ενημερωνόμαστε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα να προστεθεί στον καφέ γάλα σόγιας, γάλα αμυγδάλου και στέβια ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μεταλλικά ή βιοδιασπώμενα καλαμάκια από την καντίνα της Αρχιεπισκοπής, στην τιμή των €10 έκαστος. Tα καθαρά έσοδα θα τοποθετηθούν στο παγκάρι. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΕΔΩ 

Loader