Δεν ανοίγουν ούτε αυτή τη Δευτέρα τα σχολεία - Δηλώσεις Προδρόμου*

Δεν ανοίγουν ούτε αυτή τη Δευτέρα τα σχολεία - Δηλώσεις Προδρόμου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά από πρωινή σύσκεψη στην οποία παρακάθισε η διεπιστημονική ομάδα του Υπουργείου Παιδείας και έπειτα από ενδελεχή μέτρηση της ακτινοβολίας όπως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε και ανακοίνωσε τη μη λειτουργία των δημόσιων σχολείων την προσεχή Δευτέρα. 

Στις σημερινές του δηλώσεις ο αρμόδιος υπουργός τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από απρόσκοπτη έρευνα ενώ συμπλήρωσε ότι “Αναμένεται, στις επόμενες ημέρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, με τις συστάσεις των επιδημιολόγων, να εκτιμήσουν τις τρέχουσες συνθήκες ακτινοβολίας”. 

Σχετικά με τα επίμαχα πελεκανικά των σχολείων, ο κ. Προδρόμου διαβεβαίωσε ότι μετά από τα φωτογραφικά ενσταντανέ στο Παγκύπριο Γυμνάσιο με τις φρεσκοβαμμένες τάξεις και τα ολοκαίνουρια μονά θρανία, θεωρεί ότι έπεισε γονείς και μαθητές του δημοσίου ότι το Υπουργείο του είναι έτοιμο όσον αφορά σε αυτό το διακοσμητικό κομμάτι. 

Σε συμπληρωματική ερώτηση που δέχτηκε, η οποία και σχετιζόταν με την εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία, ο κ. Προδρόμου χαιρέτισε την ιδέα από το κλιματιζόμενο γραφείο του και απάντησε ότι θα εξεταστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, ως ήταν και η περίοδος εξόδου του κοινού κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Οι συζητήσεις της διεπιστημονικής ομάδας που έχει προσκληθεί για να μετρήσει και να αξιολογήσει την ακτινοβολία που καθυστέρησε την έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκονται υπό εξέλιξη και το κοινό θα ενημερωθεί για την απόφαση αυτή την Δευτέρα στις 7:05. 

Το ρεπορτάζ βρίσκεται υπό εξέλιξη. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader