Ελλαδίτης ενθουσιάστηκε με το nightlife της Κύπρου*

Ελλαδίτης ενθουσιάστηκε με το nightlife της Κύπρου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Κατενθουσιασμένος δηλώνει από τη νυχτερινή ζωή της Κύπρου ο 28χρονος Κώστας από την Πάτρα, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες μένει στη Λευκωσία.

«Οι επιλογές είναι άπειρες, καλύπτουν όλα τα γούστα και το κέφι και το ξεφάντωμα που συναντά κανείς εδώ δεν έχει προηγούμενο» σχολιάζει ο Κώστας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην εφημερίδα μας.

«Καλά, είναι δυνατό να μην σε ενοχλεί που τα μαγαζιά στην Κύπρο κλείνουν από τις 2 η ώρα», τον ρωτά με ειλικρινή περιέργεια ο (αιθεροβάμονας) συντάκτης μας.

«Είναι τόσο γκράντε και χορταστική η διασκέδαση στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας, που όχι μόνο δεν με ενοχλεί που τα μαγαζιά κλείνουν στις 2 αλλά έχω συνηθίσει πια και από μόνος μου επιστρέφω σπίτι στις 12», απαντά ο 28χρονος Πατρινός, αφήνοντας τον συντάκτη κι όλους εμάς με το στόμα ορθάνοιχτο.

ΑG: «Καλά ρε Κώστα, ούτε η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε ενοχλεί»;

Κώστας: «Αντιθέτως, προτιμώ, μιας κι ούτε εγώ καπνίζω».

AG: «Καλά, απ’ την Ελλάδα δεν κατάγεσαι; Πώς γίνεται να μην καπνίζεις;»

Κώστας: «Απλώς με το που έφτασα Κύπρο αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα. Είναι και το πρωινό ξύπνημα βλέπεις…».

Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες του συντάκτη μας, ο 28χρονος Κώστας από την Πάτρα όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα που τα μαγαζιά εδώ κάτω κλείνουν απ’ τις 2 η ώρα αλλά έχει προσαρμοστεί πλήρως στο κυπριακό τρόπο ζωής και ξυπνά οικειοθελώς απ’ τις 6 η ώρα το πρωί, αν είναι ποτέ δυνατόν. 

«8 η ώρα είμαι ήδη στη δουλειά και εργάζομαι με αφοσίωση», δηλώνει ο Κωστής. «Τι να κάνω φίλε μου, κρύφω να περάσουμε» συμπληρώνει.

Πληροφορίες που θέλουν τον out of the box Κώστα να μην ενοχλείται ούτε από τη χρήση των τεσσάρων αγγλικών λέξεων στις κάθε δέκα που ξεστομίζουν οι συνομήλικοί του Κύπριοι, ελέγχονται.

H AVANT GARDE υπόσχεται να διερευνήσει το αναπάντεχο αυτό θέμα περαιτέρω και να σας κρατήσει ενήμερους γύρω απ’ το απομακρυσμένο πλην όμως ορατό πια ενδεχόμενο ύπαρξης άλλων ξεστρατισμένων και ανησυχητικά κυπροποιημένων Ελλαδιτών. 

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


Διάβασε όλες τις λαφαζανιές μαζεμένες εδώ


 

Loader