Εντοπίσαμε Λευκωσιάτες που δεν μίλησαν ακόμα για υγρασία*

Εντοπίσαμε Λευκωσιάτες που δεν μίλησαν ακόμα για υγρασία*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Καλοκαίρι στην Κύπρο χωρίς να επαναλαμβάνονται ορισμένες πανομοιότυπες ατάκες από τους κατοίκους της δεν γίνεται. Κι όμως!

Στο σημερινό καθιερωμένο γκάλοπ του καλοκαιρινού μας συντάκτη για τον καθιερωμένο κυπριακό καύσωνα και τους καθιερωμένους τρόπους αντιμετώπισής του, εντοπίστηκαν καθιερωμένοι κάτοικοι της Λευκωσίας που όχι μόνο δεν μίλησαν για την καθιερωμένη υγρασία στη Λεμεσό αλλά ισχυρίστηκαν κιόλας ότι η παρουσία της θάλασσας, έστω και με γκρι χρώμα στην άμμο, μπορεί να λειτουργήσει ως πηγή δροσιάς, κι ας μην είναι Πρωταράς! Σοκ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του καλοκαιρινού μας συντάκτη σε κατοίκους της Λευκωσίας στην οδό Λήδρας, ορισμένες από τις απαντήσεις σοκάρουν και συγκλονίζουν, καθώς δεν έγινε ουδεμία αναφορά στα πολύ υψηλά ποσοστά της υγρασίας στην πόλη της Λεμεσού «που δεν αντέχονται».

«Μπορεί η Λεμεσός να έχει ψηλότερη υγρασία αλλά έχει τουλάχιστον θάλασσα όπου μπορείς να κολυμπήσεις και να δροσιστείς. Εμείς στη Λευκωσία τι να πούμε, που αν δεν βραδιάσει δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε εκτός A/C», δήλωσε συγκεκριμένα πολίτης που ισχυρίζεται ότι είναι κιόλας βέρος Λευκωσιάτης.

Σε παρόμοιο, συγκλονιστικό μήκος κύματος φαίνεται μάλιστα να κινήθηκαν κι άλλες απαντήσεις κατοίκων της κυπριακής πρωτεύουσας, που δείχνουν να ιεραρχούν την ύπαρξη της θάλασσας και της δροσιάς που αυτή δύναται να προσφέρει ως σημαντικότερη από την υγρασία και τα ποσοστά της, κι ας είναι και στη Λεμεσό αυτή η θάλασσα.

Αναπάντεχες και σοκαριστικές απαντήσεις φαίνεται ωστόσο να έδωσαν στο πλαίσιο του αντίστοιχου καθιερωμένου γκάλοπ και πολίτες στον Μόλο της Λεμεσού, που φαίνεται να παραδέχτηκαν ότι υπάρχουν κι άλλα ωραία μέρη στην Κύπρο εκτός από τη δική τους πόλη που υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη!

«Καλή η Λεμεσός αλλά υπάρχουν πολύ ωραιότερα μέρη στην Κύπρο για να βρίσκεσαι, ειδικά το καλοκαίρι. Η Πάφος έχει απίστευτη φύση, ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα τις καλύτερες θάλασσες και η Λευκωσία την καλύτερη νυχτερινή ζωή!», δήλωσε πολίτης στον Μόλο που ισχυρίζεται κι αυτός ότι είναι βέρος ως Λεμεσιανός.

Σοκ, σοκ, σοκ.

Σύμφωνα, τέλος, με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, τσακάλι Λευκωσιάτης φαίνεται να έχει εντοπίσει σήμερα σημείο στο κέντρο της πόλης που είναι κάτω από 45 βαθμούς και έχει αράξει εκεί και δροσίζεται.

Ο καλοκαιρινός μας συντάκτης υπόσχεται να συνεχίσει τα γκάλοπ του!

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader