Έρχεται στην Κύπρο για διακοπές η Celine Dion*

Έρχεται στην Κύπρο για διακοπές η Celine Dion*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μπορεί η συναυλία να μετατέθηκε για του χρόνου, η Celine Dion όμως δεν άντεξε την αναμονή και αποφάσισε να επισκεφθεί την Κύπρο μας από φέτος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η διεθνούς φήμης superstar φαίνεται να μαράζωσε και να έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη μετά την αναβολή του παγκόσμιου tour, αφού για την ίδια ήταν όνειρο ζωής να επισκεφθεί μια μέρα την Κύπρο.

Μιλώντας στον καλλιτεχνικό μας συντάκτη, η Celine δήλωσε: "Είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ που τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η επίσκεψή μου στο νησί σας. Ήταν όνειρο ζωής να έρθω στην Κύπρο, το περίμενα χρόνια ολόκληρα. Θέλω να δω τις ομορφιές του νησιού απο κοντά και να γευτώ επιτέλους αυθεντικό χαλούμι, τσαμαρέλλα και σιουσιούκκο. Το ότι αναβλήθηκε το tour δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω για διακοπές. Το αποφάσισα και θα έρθω επιτέλους στην Κύπρο τον Αύγουστο.

Είναι πιθανό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του συντάκτη μας, η γαλλίδα σταρ να φιλοξενηθεί στο σπίτι της Σακίρα στην Πάφο.

"Έχω μιλήσει ήδη με την Shakira και πιθανότατα να με φιλοξενήσουν με τον Πικέ στο εξοχικό τους στην Πέγεια. Θα ήταν χαρά μου να παρευρεθώ σε πανηγύρι ή εκδήλωση στην επαρχία Πάφου, εάν τελικά πραγματοποιηθούν. Θέλω να γνωρίσω την κυπριακή κουλτούρα και να συναναστραφώ με τον περίφημο κυπριακό λαό. Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν και πραγματοποιηθεί τελικά η ξακουστή γιορτή του κρασιού στη Λεμεσό, ίσως επεκτείνω τη διαμονή μου στο νησί, ώστε να ζήσω απο κοντά την εμπειρία του πατήματος των σταφυλιών.".

Σε αναμονή της άφιξης της Celine Dion, εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε "Courage", όπως ήταν και ο προφητικός τίτλος των συναυλιών της που αναβλήθηκαν. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader