«H Kύπρος είναι κινέζικη» βροντοφώναξαν στη Λεμεσό*

«H Kύπρος είναι κινέζικη» βροντοφώναξαν στη Λεμεσό*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μία πορεία διαμαρτυρίας γεμάτη νόημα και αντισυστημικότητα πραγματοποίησαν πολίτες που επαναστάτησαν στη Λεμεσό.

Με ρηξικέλευθα και βαθυστόχαστα συνθήματα όπως «Η Κύπρος ανήκει στους Κινέζους» και «Μην δίνετε διαβατήρια σε Πακιστανούς» οι επαναστάτες διαδήλωσαν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων, που θα επιτρέπει από τη μία σε οικονομικά εξαθλιωμένους ανθρώπους από τον Λίβανο και τη Συρία να δουλεύουν στα κτίσματα και στα delivery της χώρας μας και από την άλλη δεν θα δίνει πια χρυσό διαβατήριο στους παγκόσμιους ζάμπλουτους απατεώνες από τη Ρωσία, την Κίνα και αλλού.

«Πλούσιοι Ρώσοι μέσα, πρόσφυγες Σύροι έξω», φώναζαν δυνατά και ρυθμικά οι επαναστάτες, που ονειρεύονται μια Κύπρο που δεν θα έχει φτωχούς ανθρώπους και όλοι θα είναι πλούσιοι με κότερα, λαμπορτσίνι, καζίνα και καμπαρέ.

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ μας αν συμφωνούν με το να διώχνουμε τα γυναικόπαιδα που έρχονται με βάρκες από τον Λίβανο και τη Συρία, οι επαναστάτες δήλωσαν πως οι Κύπριοι έχουν αποδείξει πως είναι φιλάνθρωποι, αφού τον Αύγουστο έστειλαν ρύζια, μακαρόνια και ξηρά τροφή σκύλων στη Βηρυτό. Όχι όμως και να δεχόμαστε άλουτους που φτάνουν μισοπεθαμένοι με φουσκωτές βάρκες, «να παν’ ποτζί που ρταν ρε κουμπάρε», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ μας ποιος θα δουλεύει στα ντελίβερι, στα πλυντήρια αυτοκινήτων και στα γηροκομεία αν δεν έρχονται φτωχοί μετανάστες, οι επαναστάτες δεν απάντησαν, έβγαλαν όμως μερικές κραυγές και μουγκρητά και απείλησαν το συνεργείο μας πως θα του σπάσουν την κάμερα.

Η επανάσταση ίσως συνεχιστεί και σήμερα.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader