Η κυπριακή μετάλλαξη του covid είναι γεγονός*

Η κυπριακή μετάλλαξη του covid είναι γεγονός*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Έντονος ο προβληματισμός στην επιστημονική κοινότητα αφού η κυπριακή μετάλλαξη φαίνεται να μεταδίδεται πριν από τη διάγνωση και τα συμπτώματα. 

Παγκόσμιος συναγερμός για τη κυπριακή μετάλλαξη του κορονοϊού αφού σύμφωνα με ενδείξεις οι χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με το δέκατο κύμα κορονοϊού και αυτό οφείλεται στην καινούρια μετάλλαξη που φέρει ταυτότητα κυπριακή. 

Ο κίνδυνος αυτή τη φορά είναι από την υψηλή μεταδοτικότητα των fake news που οι κάτοικοι του μεσογειακού νησιού επιμένουν να διαδίδουν ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας του καθηγητή Σπύρου Σπύρου, όσοι προσβληθούν από τη κυπριακή μετάλλαξη αργούν να εμφανίσουν συμπτώματα ενώ μεταδίδουν τον ιό.

Η νέα αυτή παραλλαγή του κορονοϊού, η οποία είναι έως και 100% πιο μεταδοτική από το αρχικό στέλεχος της Ουχάν, εντοπίστηκε αρχικά σε λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων ενώ εξαιρέσεις δεν κάνει, προσβάλλοντας κυρίως άτομα που διαμαρτύρονται για την παγκόσμια συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών και της νέας τάξης πραγμάτων. 

Τα συχνότερα αναφερόμενα συμπτώματα που «φωτογραφίζουν» τη κυπριακή μετάλλαξη είναι ο πονόλαιμος (λόγω της έντονης ανταλλαγής αντιεπιστημονικών πληροφοριών), ο πονοκέφαλος (λόγω της μη αποδοχής της πραγματικότητας) αλλά και ο επίμονος βήχας, που οφείλεται κυρίως στο πατροπαράδοτο μάτι. 

Αντιθέτως, η ανοσμία είναι λιγότερο συχνά αναφερόμενη κάτι που χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την κυπριακή μετάλλαξη εξαρτάται τόσο από το ατομικό μορφωτικό όσο και το γνωσιολογικό ιστορικό του καθενός. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 

Loader