Η Μαντόνα αγόρασε σπίτι στους Τρούλλους!*

Η Μαντόνα αγόρασε σπίτι στους Τρούλλους!*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά την αλλόκοτη και μυστηριώδη απόφαση της Κολομβιανής superstar Shakira να αγοράσει παραθαλάσσια έπαυλη στον οικισμό Πέγεια  της Πάφου, μία ακόμη γκράντε σταρ απ’ το διεθνές πεντάγραμμο, η πιο γκράντε, η μία και μοναδική Μαντόνα, φαίνεται πως έχει προχωρήσει με διαδικασίες εξπρές σε απόκτηση εξοχικής κατοικίας στην Κύπρο μας και συγκεκριμένα στο εξτραβαγκάντ ακριτικό χωριό Τρούλλοι, στην επαρχία Λάρνακος.

«Το πρόγραμμα πολιτογράφησης της κυβέρνησης το οποίο, κυρίως μέσω του αστέρα συμπατριώτη μας Τζόου Λόου έχει την τελευταία βδομάδα χαρίσει στη χώρα μας παγκόσμια αναγνωρισιμότητα δεν συσχετίζεται με τα αλισβερίσια της Μαντόνα», ξεκαθαρίζει στην AVANT GARDE ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Όπως στην περίπτωση της Σακίρα που αγόρασε σπίτι στην Πέγεια, παρομοίως και η Μαντόνα, γνωστή για την εκκεντρική και αμφιλεγόμενή της προσωπικότητα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια out of the box απόκτηση εξοχικής κατοικίας, συμπληρώνει ο spokesman.

«Απ' την πρώτη στιγμή που τυχαία έπεσα μέσω του Google στους Τρούλλους της Λάρνακας, μια ανατριχίλα διαπέρασε το σώμα μου», φέρεται να δήλωσε πριν από λίγο η ίδια η Μαντόνα στο Vanity Fair. Κοντά στους Τρούλλους και συγκεκριμένα στους αρχαίους Γόλγους, λατρευόταν η Κύπριδα Αφροδίτη, διευκρινίζει το ρεπορτάζ του Vanity Fair και γίνονται εικασίες πως η απόκτηση έπαυλης στην περιοχή ίσως να παραπέμπει σε ενδόμυχη επιθυμία της απερχόμενης σούπερ σταρ να λατρευτεί στην πορεία κι αυτή ως Aphrodite.

Δεν αποκλείεται ωστόσο η επιλογή των Τρούλλων να έγινε απλά λόγω της εγγύτητάς τους με την κοσμοπολίτικη πόλη - ξακουστό μεσογειακό θέρετρο της Λάρνακος, ευρύτερα και διεθνώς γνωστή ως το Μαϊάμι της Μεσογείου. Κοντά στους Τρούλλους βρίσκεται επιπλέον το Αβδελλερό και η Ορόκλινη, αμφότεροι funky και ολίγον τι gospel προορισμοί, που ενδέχεται να έχουν αποτελέσει εξίσου γοητευτικούς πόλους έλξης για τη βασίλισσα της ποπ.

Η AVANT GARDE θα σας κρατά συνεχώς ενήμερους για όλες τις φαντεζί εξελίξεις.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 

Στο λήμμα Πέγεια στη Wikipedia προστέθηκε και η... Shakira

Ο Αβέρωφ της διπλανής πόρτας του Instagram

Κύπρος, το Χόλιγουντ ασχολείται μαζί σου

Ίσως το καλύτερο τρολοβίντεο στην ιστορία του κυπριακού ίντερνετ

Σχεδόν έτοιμο το πόρισμα για τις κατά συρροή δολοφονίες

Νεότερα από το μέτωπο (της Πλατείας)

Loader