Ιδρύεται Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ομοφυλόφιλων*

Ιδρύεται Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ομοφυλόφιλων*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Φωτο pixabay

Με αφορμή γνωστή δήλωση γνωστού δικηγόρου στην Ελλάδα, ο οποίος στο πλαίσιο της επαγγελματικής (;) υποστήριξής του σ’ έναν επαγγελματία, κατά που φαίνεται, παιδόφιλο, μίλησε για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», το λόμπι των οργανωμένων ομοφυλόφιλων σε Ελλάδα και Κύπρο συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε τα ακόλουθα:

α) Συστήνεται και θεσμοθετείται με συνοπτικές διαδικασίες ο «Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ομοφυλόφιλων», με βασικό στόχο να προωθούνται τα εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα της εν λόγω επαγγελματικής κοινότητας. 

β) Ως βασικό και πρωταρχικό αίτημα του νεοσύστατου Συνδέσμου ορίζεται η επίσημη αναγνώριση από την πολιτεία του επαγγέλματος του ομοφυλόφιλου, αφού, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους καλλιτέχνες, οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις μας έχουν διαχρονικά επιδείξει στάση άτεγκτη και αδιαφορία κατάφωρη. 

γ) Με τη μορφή του κατεπείγοντος, προωθείται επιπλέον το αίτημα της καταβολής εκτάκτου επιδόματος σε όλους όσοι δηλώσουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, αφού όπως είναι γνωστό, ένεκα της πανδημίας οι εργασίες του κλάδου έχουν πληγεί σοβαρά, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να βρίσκονται για έναν ολόκληρο χρόνο στην ανεργία και να μην έχουν από πουθενά οικονομική στήριξη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για να γίνει κανείς μέλος στον νεοσύστατο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ομοφυλοφίλων βρίσκονται υπό επεξεργασία και εξέταση και θα ανακοινωθούν προσεχώς. Φαίνεται, πάντως, πως η κατάρτιση από πανεπιστημιακή Σχολή Ομοφυλοφιλίας δεν πρόκειται να καταστεί απαραίτητη.

«Τόσα χρόνια η δουλειά που κάναμε ήταν εθελοντική. Αυτό όμως είναι πολύ άδικο. Φτάνει πια! Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποζημιωθούμε» δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μας μέλος του νέου Συνδέσμου.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, αντίστοιχη κίνηση φαίνεται να προετοιμάζεται και από ομάδες οργανωμένων ετεροφυλόφιλων, που ως επαγγελματίες άνθρωποι επιθυμούν επίσης να διεκδικήσουν δεδουλευμένα και εργασιακά δικαιώματα.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader