Ήρωες οι μαθητές που παρέλασαν χθες στη Λευκωσία*

Ήρωες οι μαθητές που παρέλασαν χθες στη Λευκωσία*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

“Ήρωες που αψήφησαν το κρύο, τις νεροποντές και πήγαν ενάντια στο αντεθνικό κατεστημένο”, αποκάλεσε τους μαθητές που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρέλασαν χθες στη Λευκωσία, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην Avant Garde ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης. 

Σε ερώτηση του συντάκτη μας “Μα αφού εσείς ακυρώσατε την παρέλαση κύριε Χαμπιαούρη;”, ο κύριος Χαμπιαούρης απήντησε: “Ναι, ναι, αλλά ο στόχος του Υπουργείου μας ήταν να δοκιμαστεί το εθνικό φρόνημα της μαθητιώσας νεολαίας σε ένα κλίμα σφοδρών βροχοπτώσεων στο νεοταξικό και αδιάφορο για τα εθνικά ιδεώδη περιβάλλον. Θέλαμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο οι μαθητές μας θα ανταποκρίνονταν με τη δέουσα πυγμή αντιστεκόμενοι στα εθνομηδενιστικά κελεύσματα της εποχής”. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ακύρωση της χθεσινής παρέλασης εκ μέρους του υπουργείου στην πληγείσα από τις βροχές Κύπρο, αφορούσε σε παγκύπριο πείραμα που στόχο είχε να δοκιμαστεί η μαθητική νεολαία στην επανάσταση, trend όχι και τόσο γνώριμο για τα κυπριόπουλα του instagram. 

Στην ερώτηση κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πειράματος, ο κ. Χαμπιαούρης και κατ’ επέκταση το Υπουργείο του, ο ίδιος μάς απήντησε:

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά πατριωτισμού στους αποστάτες μαθητές που γύρισαν την πλάτη στην εν λόγω εγκύκλιο-πείραμα και έδειξαν με το σθένος τους και την γαλανόλευκη ανά χείρας ότι δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά”.

Η τελετή απονομής των ηρωικών διπλωμάτων στους μαθητές που αψήφησαν τα νερά θα ανακοινωθεί σύντομα. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader