Κανένα πηγούνι δεν κόλλησε κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα έρευνα*

Κανένα πηγούνι δεν κόλλησε κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα έρευνα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Εξαιρετικά ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα νέας επιστημονικής έρευνας για τα κυπριακά και όχι μόνο πηγούνια, καθότι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, κανένα  πηγούνι δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο να κολλήσει κορωνοϊό, αφού η μάσκα τα προστατεύει όλα (τα πηγούνια) ικανοποιητικά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Όπως είναι γνωστό, μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας καλύπτει ικανοποιητικά με τη μάσκα προστασίας την περιοχή του πηγουνιού, με αποτέλεσμα αυτό να μην εκτίθεται ποτέ στα σωματίδια του νέου ιού. Ακόμη και κανονικά να φορεί κάποιος τη μάσκα και να προστατεύει και μύτη και στόμα, το πηγούνι πάλι καλύπτεται.

«Είναι θαυμαστά τα επίπεδα συμμόρφωσης των πολιτών να προστατεύουν τα πηγούνια τους από τον ιό», δήλωσε στην εφημερίδα μας γνωστός επιδημιολόγος, που προτίμησε ωστόσο να διατηρήσει την ανωνυμία του. Είναι μία ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, θα μας επιτρέψει να σώσουμε χωρίς αμφιβολία όλα τα πηγούνια μας, πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, νέες έρευνες μελετούν κατά πόσο το λεγόμενο μήλο του Αδάμ στους άνδρες επίσης θα γλυτώσει από τον κορωνοϊό και θα διασωθεί ως είδος προς ανθρωπολογική μελέτη από μελλοντικούς επιστήμονες. Το πηγούνι πάντως θεωρείται σιγουράκι.

Τρομερό.

«Είτε κατεβάζουν τη μάσκα στο πηγούνι γιατί θέλουν να καπνίσουν, είτε γιατί θέλουν να μιλήσουν στο διπλανό τους, ή γιατί θέλουν απλά να μην τους ψαρώνουν οι υπόλοιποι φοβιτσιάρηδες στο σούπερ μάρκετ, τα πηγούνια αυτών των πολιτών είναι απόλυτα θωρακισμένα απέναντι στον κορωνοϊό» επισημαίνει χαρακτηριστικά και ο συντάκτης στο τσέκαρέ το Βατράχι, απ’ όπου αντιγράφουμε το σημερινό, επίκαιρο μας λαφαζαnews.  

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader