Κατάθλιψη έπαθαν οι Λευκωσιάτες. Δεν μπορούν να ποστάρουν για βροχές*

Κατάθλιψη έπαθαν οι Λευκωσιάτες. Δεν μπορούν να ποστάρουν για βροχές*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

 

Σε βαριά κατάθλιψη υπέπεσαν, σύμφωνα με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Κατεθλιμένων, οι πρωτευουσιάνοι του νησιού. 

Κι ενώ στο Facebook, απ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου, γέροι, νέοι και παιδιά, αναρτούν φωτογραφικό και άλλο υλικό από τις ξηρές και άλλες καταιγίδες απ’ όλη την ελεύθερη Κύπρο, οι Λευκωσιάτες παραμένουν σήμερα Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, με δύο χείλη καμένα. 

Παρόλο που ο καιρός σύμφωνα με το weather του Huawei αναγράφεται ως “party cloudy”, τα clouds δεν έφεραν βροχή κι έχουμε μείνει μοναχοί (ακούστε το σχετικό άσμα από την Αλίκη Βουγιουκλάκη εδώ). 

Με ετούτα και με εκείνα, οι Καιρόφιλοι Κύπρου, η πλέον έγκυρη και έγκαιρη ενημερωτική διαδικτυακή πλατφόρμα κυπριακής μετεωρολογίας, συστήνει να μην χαλάμε την ψυχολογία μας και να κουβαλάμε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας την ομπρέλα και το κινητό μας. 

Υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε κι εσείς να ποστάρετε κάτι με το hashtag #finally_autumn φίλοι Λευκωσιάτες”, μάς δήλωσε γνωστός instagrammer και influencer στο επάγγελμα. 

Ως γνωστόν, οι καιρικές συνθήκες απασχολούν τον τελευταίο χρόνο τους, πάντοτε υποψιασμένους και ευαίσθητους Κύπριους, και ανάγονται σε μείζον θέμα, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας. 

Η ομάδα της Avant Garde θα παρακολουθεί τον ουρανό και θα σας ενημερώνει. 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΑΦΑNEWS ΤΗΣ AVANT GARDE ΕΔΩ 


 

Loader