Την ακύρωση του κορωνοϊού και όχι του καρναβαλιού, ζητά ο δήμος Λεμεσού*

Την ακύρωση του κορωνοϊού και όχι του καρναβαλιού, ζητά ο δήμος Λεμεσού*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Με αφορμή την αναπάντεχη ακύρωση του καρναβαλιού στην Πάτρα, ένεκα coronavirus, ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε κι αυτός σε έκτακτη συνεδρία, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και στη δική μας χώρα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουμε το καρναβάλι. Ούτε να το σκέφτεστε!», υπογράμμισε φιουρόζος ο Δήμαρχος.

«Αντιθέτως, θα ζητήσουμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όπως ακυρώσει τον κορωνοϊό αυτός», δήλωσε. «Εμείς μήνες ολόκληρους προετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι. Δεν μπορείτε να έρχεστε εσείς, τελευταία στιγμή και για μια απλή γριπούλα να μας τ' ακυρώνετε. Το καρναβάλι στη Λεμεσό θα γίνει, με πανδημία ή χωρίς».

«Πού πάτε κύριοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τρεις μέρες πριν τη μεγάλη παρέλαση», διερωτάται απ’ την πλευρά του μάχιμος κανταδόρος. «Το ορθό και το δίκαιο είναι να ακυρωθεί ο κορωνοϊός». 

«Μολών λαβέ», φώναξε!

Στο μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες είναι ακόμη οι πληροφορίες που θέλουν τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προβεί σε σχετικά διαβήματα προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Πηγές, ωστόσο, φιλικά προσκείμενες στο Προεδρικό, σημειώνουν πως η πρόθεση του δικού μας είναι ξεκάθαρη και πως, μόλις ολοκληρωθεί το session του απογευματινού ουισκίου, τα διαβήματα θα γίνουν. Μπορεί τόσα χρόνια στο κυπριακό να μην βρήκαμε το δίκιο μας στα διεθνή φόρα, στο καρναβάλι όμως θα το βρούμε, μας λέχθηκε.

Η AVANT GARDE θα καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις σοκαριστικές εξελίξεις και θα σας κρατά συνεχώς ενήμερους.

 *To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader