Κυπριακή στάρταπ θα αναλαμβάνει το PR του υποκόσμου*

Κυπριακή στάρταπ θα αναλαμβάνει το PR του υποκόσμου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην αγορά και τις υπηρεσίες, όσον αφορά στα ψευδώνυμα των επαγγελματιών που δεν εργάζονται μεταξύ 9:00 με 17:00, κυπριακή στάρταπ (Νεοφυής Επιχείρηση)

ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου την έναρξη των εργασιών της σήμερα τα χαράματα. 

Στόχος είναι να λειτουργήσει στο πλαίσιο των υπηρεσιών PR (Power Ranger) και να αναλάβει accounts που να σχετίζονται με την ονοματοδοσία συγκεκριμένου κλάδου (που δεν εργάζεται μεταξύ 9:00-17:00) ούτως ώστε να εξασφαλιστούν τα καλύτερα δυνατά a.k.a. (άλλως) που θα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κυπριακή νύχτα. 

Όπως ενημερωνόμαστε από στέλεχος της στάρταπ, σε επικοινωνία που είχε σήμερα ξημερώματα (λόγω του emergency της κατάστασης), με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκο Κόκκινο, η εταιρεία ενημέρωσε για την πρόθεσή της να καταστεί ένα επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που θα συμβάλει στην γενικότερη οικονομία της χώρας που, ως γνωστόν, πάει περίφημα το πρωί και τώρα έχει την ευκαιρία να πηγαίνει περίφημα και το βράδυ. 

Σύμφωνα με επιχειρηματική πηγή, ενημερώθηκαν ήδη οι επενδυτές για τη σχετική χρηματοδότηση και τα γραφεία της στάρταπ έχουν ήδη στηθεί σε παρακμιακή περιοχή της Λευκωσίας (για προφανείς λόγους) ενώ το ποδοσφαιράκι και το vintage φλίπερ αναμένονται να παραδωθούν σήμερα για την σχετική διακόσμηση. 

Οι επενδυτές και οι επιχειρηματικοί άγγελοι αναμένουν στο queue των γραφείων της εταιρείας κρατώντας το καπουτσίνο τους (με γάλα καρύδας και στέβια) ανά χείρας για να ενημερωθούν για το business plan ούτως ώστε να προβούν στο ανάλογο Venture Capital.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η PR (Power Ranger) εταιρεία προτίθεται πέραν του να εντοπίζει και να προωθεί πιο respectful ψευδώνυμα για τους ανθρώπους που δεν εργάζονται μεταξύ 9:00-17:00, να αναλαμβάνει επιπλέον τα σόσιαλ ακκάουντς τους και την σχετική χορογραφία την οποία θα παρουσιάζουν σε επικείμενες επιχειρήσεις τους (βλέπε mambo number 5 Αγίας Νάπας). 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία μας, το Crowdfunding αποκλείεται ως μέσο χρηματοδότησης λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων.

Εικασίες ότι η εν λόγω κυπριακή στάρταπ θα φέρει την επωνυμία “An offer you can't refuse” δεν επιβεβαιώνονται μέχρις ότου η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού δώσει το οκ της. 

Σε γενικές γραμμές, η νεοφυής αυτή εταιρεία αναμένεται να κάνει μπαμ.


   *To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Loader