Κύπριος οδηγός βραβεύτηκε επειδή δεν κόρναρε στα φώτα τροχαίας*

Κύπριος οδηγός βραβεύτηκε επειδή δεν κόρναρε στα φώτα τροχαίας*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Υπό την αιγίδα της Αστυνομίας Κύπρου, της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σύμπαντος ολάκερου θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης απόψε στις οκτώ το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. 

Στην τελετή αναμένεται να δοθεί βραβείο σε Κύπριο οδηγό, του οποίο το όνομα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, για την καλή του οδηγητική συμπεριφορά. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό βράβευσης, ο Κύπριος οδηγός επέδειξε θάρρος και ευγένεια για ένα νανοδευτερόλεπτο και αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να γίνει παγκόσμια γνωστός. 

Συγκεκριμένα, στα φώτα τροχαίας όπου δεσπόζει το Μετόχι του Κύκκου στην Έγκωμη, ο Κύπριος οδηγός με καταγωγή από την Λευκωσία, εντοπίστηκε να μην κορνάρει στο προπορευόμενο όχημα το οποίο και δεν εκκίνησε στα 100 χλμ. με το που άναψε το πορτοκαλί φως. 

Στο νανοδευτερόλεπτο που μεσολάβησε, ο κύπριος οδηγός όχι μόνο δεν κόρναρε αλλά, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών, ούτε έφγαλε το χέρι του έξω από το παράθυρο για να του πει για την μάνα του, ούτε επιδίωξε να τον προσπεράσει. 

Μία μοναδική στιγμή καταγράφηκε στους δρόμους της Λευκωσίας στις 7:45 το πρωί η οποία και θα γραφτεί στην ιστορία για πάντα και αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. 

Συγχαρητήρια στον νικητή των αποψινών βραβείων - περισσότερα στο ρεπορτάζ από την τελετή βράβευσης.       

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

 

Loader